West Ham vs. Liverpool, Premier League, voetbalweddenschappen
West Ham vs. Liverpool, Premier League, voetbalweddenschappen

West Ham United – Liverpool: The Reds willen Europees spelen volgend seizoen

Odds op: 24/04/2023

De 33e speeldag in de Premier League. West Ham neemt het thuis op tegen Liverpool.

Wedden op West Ham United – Liverpool. De noteringen zijn overduidelijk in het voordeel van Liverpool.

West Ham won met 0-4 van Bournemouth

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.80.

West Ham United won op de vorige speeldag met 0-4 op het veld van Bournemouth en doet zo een geweldige zaak in de strijd tegen de degradatie. The Hammers springen naar de 13e plaats in het klassement en hebben nu 6 punten meer dan Everton, dat op een degradatieplaats staat.

Wedstrijden met West Ham United zijn de laatste tijd vaak spannende aangelegenheden geweest en we verwachten daarom veel doelpunten in deze wedstrijd. Alleen al in de afgelopen zes duels vielen er voor beide teams samen 22 doelpunten (met een gemiddelde van 3,67 doelpunten per wedstrijd), waarvan 13 van West Ham United. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.60 keer je inzet terug.

Liverpool is opgeklommen in het klassement

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.90.

Liverpool won op speeldag 32 met 3-2 van Notthingham Forest en pakt zo 6 op 6 in de Premier League. Door de twee overwinningen op rij springen de troepen van Jürgen Klopp naar de zevende plaats en mag het team blijven dromen van Europees voetbal volgend seizoen.

Ook in de wedstrijden van Liverpool vallen heel wat doelpunten de laatste weken. Liverpool scoorde maar liefst 22 keer doelpunten in de laatste zes wedstrijden, goed voor een gemiddeld gemiddelde van 3,67 goals per duel. Zet daarom in op ‘meer dan 2,5 doelpunten voor Liverpool’ en win 3.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Toon andere wedopties

X