Hellas Vérone - Juventus
Cercle Brugge - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Ludogorets – Anderlecht: de Bulgaren zijn favoriet in eigen stadion

Odds op: 10/02/2023

De heenwedstrijd van de play-offs richting de 1/8e finales van de Conference League. Ludogorets neemt het thuis op tegen Anderlecht.

Wedden op Ludogorets – Anderlecht. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Ludogorets is favoriet in eigen stadion

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Ludogorets speelde de voorrondes van de Champions League maar werd in de derde voorronde uitgeschakeld door Dinamo Zagreb. In de groepsfase van de Europa League eindigden de Bulgaren op de derde plaats in een groep met Real Betis en AS Roma. HJK eindigde op de laatste plaats.

De club die 11 keer kampioen van Bulgarije werd doet het op dit moment uitstekend in de Bulgaarse eerste klasse. Ludogorets staat op dit moment op de tweede plaats met slechts 1 puntje minder dan CSKA Sofia en mag daarom nog steeds dromen van de landstitel.

De Bulgaren zijn favoriet in eigen stadion en willen meteen de 3 punten pakken. Zet in op ‘Ludogorets wint en Anderlecht scoort niet’. Deze odd staat op 3.70.

Anderlecht wil de terugwedstrijd spannend houden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.10.

RSCA eindigde op de tweede plaats in de groepsfase van de Conference League. West Ham won alle wedstrijden en pakte makkelijke groepswinst, Silkeborg en het Roemeense FCSB zijn uitgeschakeld. Anderlecht moet daarom de play-offs spelen om de 1/8e finales te kunnen bereiken.

De focus van Anderlecht ligt op dit moment op de competitie waar het na het reguliere seizoen nog play-offs wil spelen. De Brusselaars wonnen op de vorige speeldag met 3-1 van STVV en staan nuu op een puntje van Cercle Brugge, dat op de 8e plaats staat.

RSCA wil natuurlijk ook doorstoten naar de 1/8e finales van de Conference League en het is daarom belangrijk de terugwedstrijd spannend te houden. Een puntje pakken in Razgrad zou een goed resultaat zijn zodat het team het thuis kan afmaken. Zet in op ‘X of Anderlecht’ en win 1.62 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X