FC Malines-RSC Anderlecht (Jupiler Pro League)
Real Betis - Real Madrid (La Liga)

Tel Aviv – PSV: de Nederlanders zijn favoriet om door te stoten

Odds op: 18/02/2022

De terugwedstrijd van de play-offs van de tussenronde van de Conference League. Maccabi Tel Aviv neemt het thuis op tegen PSV Eindhoven.

Wedden op Maccabi Tel Aviv – PSV. De noteringen zijn in het voordeel van de Nederlanders.

Maccabi Tel Aviv werd tweede in de Conference League

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.10.

Maccabi Tel Aviv werd tweede in de groepsfase van de Conference League. LASK uit Oostenrijk pakte de groepswinst, het Finse HJK en het Armeense Alashke zijn uitgeschakeld. De Israëliërs verloren slechts één keer, op het veld van LASK.

In de Israëlische eerste klasse staat Maccabi op dit moment aan de leiding met 2 punten meer dan eerste achtervolger Beer-Sheva. Vorig seizoen werden The Yellow Ones kampioen van Israël.

De heenwedstrijd in Eindhoven werd met 1-0 gewonnen door PSV. De Nederlanders waren het meest dominante team maar slaagden er toch maar één keer in om tot scoren te komen.

Kan Maccabi Tel Aviv wel winnen in Nederland. Zet in op ‘Maccabi Tel Aviv wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.25.

PSV wil doorstoten naar de knock-outfase

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.10.

PSV werd derde in de groepsfase van de Europa League. Monaco pakte verrassend de groepswinst, Real Sociedad werd tweede. De Oostenrijkers uit SK Sturm Graz werden laatste.

In de Eredivisie staan de Eindhovenaren momenteel op de tweede plaats. He team heeft 5 punten minder dan voorlopige leider Ajax en 1 puntje meer dan derde in de stand Feyenoord.

Vorig seizoen raakten de troepen van Roger Schmidt tot in de 1/16e finales van de Europe League. De Nederlanders werden toen uitgeschakeld door Sjachtar Donetsk.

PSV is het aan zijn status verplicht om door te stoten naar de knock-outfase van de Conference League en zal voluit voor de overwinning gaan in Israël. Zet in op ‘PSV wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.70.

Winnen topteams Leicester City, PSV Eindhoven en Olympique Marseille alle drie op donderdag? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel ‘een overwinning van Leicester City, PSV Eindhoven en Olympique Marseille’.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X