AS Roma - Man United: United is zo goed als zeker van de kwalificatie

AS Roma – Man United: United is zo goed als zeker van de kwalificatie

Odds op: 30/04/2021

Stadion: Stadio Olimpico

Datum en uur: 06/05/2021 – 21:00

TV: Proximus TV

De terugwedstrijd van de halve finales van de Europa League. AS Roma neemt het thuis op tegen Man United.

Wed op AS Roma – Manchester United. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man United.

AS Roma verloor thuis met 2-6

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.70.

AS Roma verloor de heenwedstrijd op Old Trafford met 6-2 van Manchester United. Met een 1-2 voorsprong aan de rust leek alles nochtans goed te lopen voor de Romeinen. Bruno Fernandes scoorde al vroeg in de wedstrijd maar via doelpunten van Lorenzo Pellegrini en Edin Dzeko gingen de Italianen met een goed gevoel de rust in. Man United kwam echter een stuk agressiever uit de kleedkamer en staat na doelpunten van nogmaals Fernandes, Edinson Cavani, Paul Pogba en Mason Greenwood al met één been in de finale van de Europa League.

AS Roma werd vorig seizoen in de 1/16de finales uitgeschakeld door Sevilla.

Kan AS Roma nog voor spanning zorgen en wel winnen in eigen stadion? Zet in op ‘AS Roma wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.50.

Man United is favoriet voor eindwinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.91.

Nadat Manchester United in de 1/16de finales AC Milan en in de kwartfinales Granada uitschakelde maakten de Engelsen brandhout van AS Roma in de heenronde van de halve finales van de Europa League. Het team begon twijfelend aan de wedstrijd maar toonde in de tweede helft dat Fernandes en co een klasse te groot zijn voor de zevende in de Serie A. United-spits Edinson Cavani was bijna bij alle doelpunten betrokken van de thuisploeg en toont dat hij zelfs op 34-jarige leeftijd nog steeds een topspits is.

Vorig seizoen speelde Man United ook de halve finales van de Europa League. Het team werd toen uitgeschakeld door latere winnaar Sevilla.

Kan Man United ook in Rome winnen? Zet in op ‘Man United to win to nil’ en win 4.00 keer je inzet terug.