F1 circuits
F1 circuits

Marokko – Portugal: gaan Ronaldo en co naar de halve finales?

Odds op: 07/12/2022

De kwartfinales van het WK voetbal in Qatar. Marokko neemt het op tegen Portugal.

Portugal is favoriet om door te stoten naar de halve finales, Marokko kan het eerste Afrikaanse team zijn die hier in slaagt.

Wedden op Marokko – Portugal. De noteringen zijn in het voordeel van de Portugezen.

Marokko zorgde voor een stunt tegen Spanje

De odd voor een overwinning van Marokko staat op 3.20.

Marokko zorgde voor een grote stunt door in de 1/8e finales buurland Spanje te verslaan. Beide teams creëerden heel wat kansen maar na 120 minuten spelen stond de 0-0 nog steeds op het scorebord. De doelman van Marokko pakte hierna alle penalty’s en zorgde er zo op zijn ééntje voor dat zijn team naar de kwartfinales mag, nog maar het vierde Afrikaanse team die hier in slaagt.

De Marokkanen schrijven geschiedenis en zijn erin geslaagd om voor de eerste keer ooit naar de kwartfinales te gaan. Het Noord-Afrikaanse land slaagde er maar één keer in om de groepsfase te overleven, in 1986 in Mexico.

Kan Marokko de stunt volledig maken en het eerste Afrikaanse team zijn dat kan doorstoten naar de halve finales? Zet in op ‘Marokko wint en Portugal scoort niet’. Deze odd staat op 7.75.

Portugal speelde zonder Ronaldo in de basis

De odd voor een overwinning van Portugal staat op 1.30.

Portugal won in de 1/8e finales met ruime 6-1 cijfers van Zwitserland. Cristiano Ronaldo begon op de bank en Benfica-speler Gonçalo Ramos kreeg zijn kans in de spits. De 21-jarige spits stelde niet teleur en scoorde meteen een hattrick en een assist bij zijn eerste basisplaats in de nationale ploeg. De vraag is daarom of Ronaldo opnieuw in de basis komt in de wedstrijd tegen Marokko.

De Portugezen zijn favoriet om door te stoten naar de halve finales en de winnaar van deze wedstrijd neemt het op tegen Engeland of Frankrijk. Als Portugal kan doorstoten naar de finale, dan is het nog steeds mogelijk dat we een clash tussen Messi en Ronaldo te zien krijgen.

Een makkelijke overwinning voor Portugal? Zet in op ‘Portugal / Portugal’ en win 2.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X