Gareth Bale
Gareth Bale

Marokko – Spanje: de Spanjaarden moeten zich herpakken na de nederlaag tegen Japan

Odds op: 02/12/2022

De 1/8e finales van het WK voetbal in Qatar. Marokko neemt het op tegen Spanje.

Spanje is samen met landen als Brazilië, Frankrijk en Argentinië één van de favorieten voor eindwinst. Marokko heeft vertrouwen getankt door een groep te winnen met Kroatië en België.

Wedden op Marokko – Spanje. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Spanjaarden.

Marokko pakte groepswinst

De odd voor een overwinning van Marokko staat op 3.75.

Marokko zorgde voor een heuse stunt door groepswinst te pakken in een groep met Kroatië, België en Canada. De Marokkanen speelden gelijk tegen Kroatië maar wonnen hierna van België en Canada. Op de laatste speeldag tegen Canada stonden de Marokkanen al na 25 minuten met 0-2 op voorsprong maar na een doelpunt van de Canadezen net voor de rust bleef het toch nog spannend in de tweede helft.

De Marokkanen zijn er al voor de zesde keer bij en konden voor dit toernooi maar één keer de groepsfase overleven. De Marokkanen zijn hier nu voor de tweede keer in geslaagd en jammer genoeg voor het team krijgen ze als groepswinnaar eigenlijk de moeilijkste tegenstander voorgeschoteld. Als het team kan winnen van Spanje, zet het zijn beste prestatie ooit neer op een WK.

Kan Marokko voor een stunt zorgen tegen hun buurland? Zet in op ‘Marokko wint en Spanje scoort niet’. Deze odd staat op 8.75 keer je inzet terug.

Spanje verloor verrassend van Japan

De odd voor een overwinning van Spanje staat op 1.23.

Spanje verloor op de laatste speeldag van de groepsfase verrassend van Japan. Via Álvaro Morata kwamen de Spanjaarden al vroeg op voorsprong maar twee doelpunten in 3 minuten net na de rust kon Japan op en over Spanje gaan. De bal leek bij het tweede doelpunt achter de achterlijn te zijn geweest maar de VAR besliste uiteindelijk dat de Jappaners een geldig doelpunt hadden gescoord.

De Spanjaarden zijn er voor de 16e keer bij op het WK voetbal en waren er al voor de eerste keer bij in 1934. La Roja won twee keer het EK voetbal en één keer het WK tussen 2008 en 2012 en wil deze prestatie in 2022 overdoen.

Een makkelijke overwinning voor Spanje? Zet in op ‘Spanje / Spanje’ en win 2.50 keer je inzet terug.