Everton-Tottenham (Premier League)
Everton-Tottenham (Premier League)

Moldavië (U21) – Nederland (U21): Oranje is torenhoog favoriet

Odds op: 30/05/2022

Op de 9e speeldag van de kwalificatiefase voor Euro U21 in groep E, reist Nederland U21 naar Moldavië in een uiterst belangrijke ontmoeting tussen de twee landen: Nederland kan de 2e plaats in het klassement veiligstellen terwijl Moldavië absoluut moet winnen om Oranje nog onder druk te kunnen zetten op de laatste speeldag.

In de heenwedstrijd won Oranje thuis met 3-0 en daarom mag het team niet met een grotere marge verliezen, om de tweede plaats veilig te stellen.

Wedden op Moldavië (U21) – Nederland (U21). De noteringen zijn in het voordeel van de Nederlanders.

Moldavië staat op de derde plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 36.00.

Hoewel Moldavië niet wordt beschouwd als een grote voetbalnatie, is dit Oost-Europese land bezig aan een solide kwalificatiecampagne. Moldavië staat momenteel op een knappe derde plaats maar hoogstwaarschijnlijk zal het land zich niet kunnen kwalificeren voor het Europees kampioenschap. De Selectionata U21 won 3 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor 3 keer in 8 wedstrijden.

In Nederland verloor Moldavië met 3-0 in de heenwedstrijd en het zal daarom met minstens dezelfde marge moeten winnen, hierna Zwitserland verslaan en hopen dat Nederland daarna de laatste twee ontmoetingen verliest. Dit scenario lijkt bijna onmogelijk, maar mathematisch kan het wel nog.

In deze campagne is er geen enkele wedstrijd geweest van Moldavië waarin beide teams tot scoren kwamen. Zet daarom in op ‘niet beide teams scoren’ en win 1.38 keer je inzet terug.

Oranje wil de groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.055.

De Nederlanders staan op dit moment op de tweede plaats met slechts 2 punten minder dan voorlopige leider Zwitserland. Ze maken daarom nog steeds kans om de groepswinst te pakken. Het enige wat nodig is het winnen van allebei de resterende twee wedstrijden.

Het team is bezig aan een geweldige kwalificatiecampagne, alleen tegen Bulgarije en Zwitserland werd gelijkgespeeld. Op de vorige speeldag wonnen de beloften wel met 2-0 van de Zwitsers.

Oranje is torenhoog favoriet in Moldavië. Zet daarom in op ‘Nederland / Nederland’ en win 1.35 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen:

Laatste wedstrijden:

Gibraltar U21 0-4 Moldavië U21

Nederland U21 2-0 Zwitserland u21

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Nederland U21 3-0 Moldavië U21

Nederland U21 0-0 Moldavië U21

Moldavië U21 2-2 Nederland U21

Toon andere wedopties

X