Nederland - Argentinië: Argentinië is de favoriet om door te stoten
Welke voetballers zaten dit seizoen het langst op de bank

Nederland – Argentinië: Argentinië is de favoriet om door te stoten

Odds op: 05/12/2022

De kwartfinales van het WK voetbal in Qatar. Nederland neemt het op tegen Argentinië.

Argentinië is samen met landen als Spanje, Frankrijk en Brazilië één van de favorieten voor eindwinst. Nederland heeft er vertrouwen in dat ze ver zullen raken.

Wedden op Nederland – Argentinië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Argentijnen.

Nederland vertrouwt op zijn coach

De odd voor een overwinning van Nederland staat op 3.50.

Nederland won in de 1/8e finales met 3-1 van de Verenigde Staten. Denzel Dumfries werd tot man van de match verkozen na twee assists en een doelpunt. De Nederlanders speelden niet heel overtuigend maar staan wel in de kwartfinales.

Nederland verloor slechts één van de negen ontmoetingen met Argentinië in alle competities samen, maar dat was wel een belangrijke wedstrijd. Oranje verloor namelijk de WK-finale in 1978 van Mario Kempes en co.

De laatste twee WK-ontmoetingen tussen Nederland en Argentinië eindigden in een 0-0, in de groepsfase van 2006 en de halve finale van 2014. Zet daarom in op ‘een gelijkspel’ en win 3.20 keer je inzet terug.

Messi wil wereldkampioen worden

De odd voor een overwinning van Argentinië staat op 2.15.

Argentinië won in de 1/8e finales van Australië. Lionel Messi en Julián Álvarez scoorden de doelpunten voor de Argentijnen maar Enzo Fernández zorgde er met een owngoal in minuut 77 nog voor dat Australië tot de laatste minuten mocht blijven dromen van een stunt.

Sinds het verliezen van de finale van het WK van 1930 tegen Uruguay, zijn de laatste negen uitschakelingen van Argentinië in de knock-outfase van de Wereldbeker elke keer tegen Europese landen gebeurd, waaronder de 2-1 nederlaag tegen Nederland in de kwartfinale van 1998. De Argentijnen zullen daarom op hun hoede zijn voor onze noorderburen.

Messi is één van de grootste spelers ooit en kan zich nog meer als de GOAT profileren door dit WK te gaan winnen. Argentinië is alvast favoriet tegen Nederland en wil tonen dat ze een ontzettend sterk team hebben. Kan Argentinië makkelijk winnen van de Nederlanders? Zet in op ‘Argentinië / Argentinië’ en win 3.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X