Nederland - Ecuador: 6 op 6 voor Oranje?
Dijon-Paris Saint-Germain (Ligue 1)

Nederland – Ecuador: 6 op 6 voor Oranje?

Odds op: 22/11/2022

De tweede wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Nederland neemt het op tegen Ecuador. In Groep A vinden we ook Qatar en Senegal terug.

Nederland is favoriet om als groepswinnaar door te stoten, Senegal en Ecuador strijden normaal gezien voor de tweede plaats.

Wedden op de Nederland – Ecuador. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Nederlanders.

Nederland een stap dichter bij de kwalificatie

De odd voor een overwinning van Nederland staat op 1.80.

Nederland won zijn openingswedstrijd met 0-2 van Senegal. De Senegalezen speelden een goede wedstrijd maar uiteindelijk trok Oranje aan het langste eind na doelpunten van Gakpo en Klaassen in het slot van de wedstrijd.

Onze Noorderburen zitten met Qatar, Senegal en Ecuador in een heel haalbare groep en aangezien het team al kon winnen van de moeilijkste tegenstander lijkt Nederland nu al bijna zeker van de knock-outfase. Als Nederland ook kan winnen van Ecuador is het bijna zeker van de 1/8e finales.

Kan Nederland 6 op 6 pakken? Zet in op ‘Nederland / Nederland’ en win 2.90 keer je inzet terug.

Ecuador wil een puntje pakken

De odd voor een overwinning van Ecuador staat op 4.60.

Ecuador won zijn openingswedstrijd makkelijk van gastland Qatar. Enner Valencia scoorde beide doelpunen en na een half uur spelen stond de eindstand al op het scorebord.

Ecuador heeft slechts twee van hun zeven FIFA Wereldbeker-ontmoetingen met Europese teams gewonnen, door Kroatië in 2002 en Polen in 2006 te verslaan. Een puntje pakken tegen Nederland zou op de laatste speeldag de doorslag kunnen geven.

Ecuador heeft de nul gehouden in elk van hun laatste zeven wedstrijden in alle competities samen, met Julián Álvarez van Argentinië als laatste speler die in maart tegen hen kon scoren.

Kan Ecuador iets pakken tegen favoriet Nederland? Zet in op ‘X of Ecuador’ en win 1.98 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X