Camp Nou
Sevilla-Krasnodar (Europa League)

Nederland – Portugal: Oranje moet de wedstrijd makkelijk kunnen winnen

Odds op: 10/07/2022

Nederland won het Europees kampioenschap voetbal vrouwen in 2017 voor de eerste keer en is op deze editie een van de outsiders. Portugal kon zich pas plaatsen nadat Rusland werd uitgesloten en zou al blij zijn als het de groepsfase kan overleven.

Wedden op Nederland – Portugal. De noteringen zijn duidelijk het in voordeel van de Nederlanders.

Nederland wil de titel verdedigen

Nederland staat genoteerd op 1.27 om de wedstrijd te winnen.

Nederland speelde haar eerste wedstrijd op het EK Voetbal voor Vrouwen met 1-1 gelijk tegen vice-olympisch kampioen Zweden. De Zweden kwamen na 36 minuten op voorsprong via Jonna Andersson maar via Jill Roord konden de Nederlanders vroeg in de tweede helft op gelijke hoogte komen. De Nederlanders speelden met weinig vertrouwen en dat was duidelijk te zien tijdens de wedstrijd.

Oranje zag ook doelvrouw Sari van Veenendaal en verdedigster Aniek Nouwen uitvallen en de technisch begaafde Jackie Groenen testte na de wedstrijd positief op Corona en zal er de volgende wedstrijden alvast ook niet bij zijn.

Toch blijven de Nederlanders torenhoog favoriet om de wedstrijd te winnen. Zet in op ‘Nederland / Nederland’ en win 1.83 keer je inzet terug.

Portugal is het kleine broertje in de groep

Portugal staat genoteerd op 10.00 om de wedstrijd te winnen.

Portugal slaagde er in de eerste wedstrijd in om Zwitserland op een gelijkspel te houden. De vrouwen uit Zwitserland stonden al op een 0-2 voorsprong na 5 minuten spelen maar na doelpunten van Diana Gomes en Jéssica Silva konden de Portugezen alsnog een gelijkspel uit de brand slepen. In de slotfase kregen de Portugese vrouwen nog een uitgelezen kans om de overwinning te pakken, maar het schot van Telma Encarnação belande op de paal.

Portugal begint zo goed aan het EK, maar toch blijft de kans dat het team de groepsfase overleeft bijzonder klein. Nederland en Zweden blijven de favorieten. Kan Portugal iets pakken tegen favoriet Nederland? Zet in op ‘X of Portugal’ en win 3.60 keer je inzet terug.