New England - Toronto FC, voetbalvoorspellingen
New England - Toronto FC, voetbalvoorspellingen

New England – Toronto FC: de thuisploeg kan de tweede plaats grijpen in de Eastern Conference

Odds op: 22/06/2023

De 19e speeldag in de MLS, Major League Soccer. New England neemt het thuis op tegen Toronto FC.

Wedden op New England – Toronto FC. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

New England kan de tweede plaats pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.77.

De New England Revolution heeft tot nu toe een indrukwekkende ongeslagen reeks in eigen huis weten te behouden. Met een overwinning van 3-1 tegen Orlando City vorig weekend zijn ze een van de slechts drie teams in de MLS die dit seizoen nog geen thuisnederlaag hebben geleden. De Revs bevinden zich momenteel op de derde plaats in de Eastern Conference, grotendeels dankzij hun sterke prestaties in Greater Boston, waar ze 21 van hun 33 punten hebben behaald. Met een thuisrecord van 6-0-3 evenaren ze zelfs het clubrecord van 2005 en 2015 voor de beste seizoensstart in het reguliere seizoen in het Gillette Stadium.

De aanvallende kracht van de Revolution heeft hen al meerdere malen naar de overwinning geleid in 2023. Ze hebben tot nu toe de vierde meeste doelpunten in de competitie gemaakt, waarbij ze in vijf van hun thuiswedstrijden drie of meer keer hebben gescoord. Bovendien zijn ze al vier ontmoetingen op rij ongeslagen tegen Toronto in deze competitie en hebben ze sinds 2020 (1-0) niet meer verloren van de Reds op eigen veld. Met 33 punten na 18 competitiewedstrijden zijn ze momenteel acht punten beter dan op hetzelfde punt vorig seizoen, toen ze de play-offs misten.

Zet in op ‘New England / New England’ en win 2.70 keer je inzet terug.

Wedden op de MLS doe je bij bwin

Toronto FC staat op de voorlaatste plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.10.

Toronto FC staat voor een zware uitdaging als ze op bezoek gaan bij de New England Revolution. Ze behoren tot de drie teams die dit jaar nog geen uitoverwinning hebben behaald en leden eerder deze week een 3-0 nederlaag tegen FC Cincinnati. Het is al de vierde opeenvolgende competitiewedstrijd waarin Toronto punten heeft laten liggen, waardoor ze momenteel op de 14e plaats in de Eastern Conference staan, vier punten onder de play-offlijn.

Hoewel Toronto in maart slechts twee doelpunten tegen kreeg in competitieverband, hebben ze in zeven van hun laatste negen MLS-wedstrijden goals geïncasseerd. Ze zijn dit seizoen nog niet met een voorsprong de rust in gegaan in uitwedstrijden, waarbij al hun doelpunten als bezoekende ploeg in de laatste 45 minuten zijn gemaakt. Ondanks verbeteringen in balbezit en passing, hebben ze moeite gehad om hun aanvallende spelers in gevaarlijke scoringsposities te brengen, met de meeste kansen die ze de afgelopen wedstrijden hebben gecreëerd afkomstig van schoten van afstand.

Zet in op ‘X of Toronto FC’ en win 1.98 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Op de 19e speeldag staat er een interessante ontmoeting op het programma tussen de New England Revolution en Toronto FC. De Revs zullen proberen hun indrukwekkende thuisrecord voort te zetten en hun ongeslagen reeks in eigen huis te behouden. Met hun sterke aanvallende vermogen en de steun van het thuispubliek zullen ze proberen de volle drie punten te pakken en hun positie in de top van de Eastern

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X