Noorwegen - Noord-Ierland: de kansen zijn in het voordeel van de Noren
Champions League finale

Noorwegen – Noord-Ierland: de kansen zijn in het voordeel van de Noren

Odds op: 04/07/2022

Noorwegen is de grootste favoriet in deze wedstrijd aangezien ze simpelweg een topteam hebben. In Groep A van het Europees kampioenschap voetbal vrouwen 2022 vinden we ook nog favorieten voor groepswinst Engeland en Oostenrijk terug.

Wedden op Noorwegen – Noord-Ierland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Noren.

Noorwegen wil naar de knock-outfase

De Noren staan genoteerd op 1.07 om de wedstrijd te winnen.

De Noren hebben veel talent in hun gelederen, zoals Guro Reiten, maar niemand kan een wedstrijd als Lyon-spits Hegerberg onder controle krijgen, die het verschil zal moeten maken voor het Noorse team, dat als de underdog voor eindwinst op het toernooi wordt beschouwd.

Het minimale doel van het team is om de groepsfase te overleven. De eerste plaats zal waarschijnlijk naar Engeland gaan, maar de Noren zijn favoriet om de tweede plaats te pakken, die Noord-Ierland en Oostenrijk makkelijk zouden moeten kunnen verslaan. Na de groepsfase wachten waarschijnlijk ook topteams, met Duitsland en Spanje in Groep B.

Kan Noorwegen winnen zonder een tegendoelpunt binnen te krijgen? Zet in op ‘Noorwegen wint en Noord-Ierland scoort niet’ en win 1.52 keer je inzet terug.

De eerste keer voor Noord-Ierland

De kans dat Noord-Ierland de wedstrijd wint staat op 31.00.

Noord-Ierland heeft zijn doel al bereikt door zich voor de eerste keer ooit voor het EK te plaatsen. Alle extra punten die op het toernooi worden verzameld zijn een bonus.

Het zal echter nodig zijn om dit team in de gaten te houden, dat wel eens de spelbreker zou kunnen worden in deze groep A. Daarnaast kunnen we ook een kokende derby verwachten tegen Engeland.

Tegen Noorwegen zou het eerste doel zijn om een eerste doelpunt te maken in deze competitie. Wed op beide teams om te scoren om te profiteren en win 2.55 keer je inzet terug.

Toon andere wedopties

X