Charleroi - OHL, voetbalweddenschappen
Charleroi - OHL, voetbalweddenschappen

Charleroi – OHL: kunnen de Carolo’s de 3 punten thuishouden?

Odds op: 26/07/2023

De 1e speeldag in de Jupiler Pro League. Oud-Heverlee Leuven gaat op bezoek bij Charleroi.

Wedden op Charleroi – OHL. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Charleroi.

Charleroi is favoriet in eigen huis

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.98.

Charleroi heeft tijdens de zomermercato enkele opwindende aanwinsten gedaan om hun squad te versterken voor het nieuwe seizoen. Oday Dabbagh, een veelbelovende centrumspits uit Palestina, is een opvallende aanwinst die het offensieve potentieel van het team zal vergroten. Antoine Bernier, een getalenteerde linksbuiten uit België, en Zan Rogelj, een ervaren rechter middenvelder uit Slovenië, zijn ook toegevoegd aan het team om meer creativiteit en aanvalsdrift te brengen. Deze nieuwe aanwinsten zullen de concurrentie binnen het team vergroten en de coach vele opties bieden bij het kiezen van zijn startende elftal.

Aan de uitgaande zijde heeft Charleroi enkele spelers laten gaan om ruimte te maken voor de nieuwe aanwinsten. Ali Gholizadeh, een getalenteerde rechtsbuiten, heeft het team verlaten en zal zijn carrière voortzetten bij Lech Poznan in Polen. Amirhossein Hosseinzadeh, een aanvallend middenvelder, en Didier Desprez, een doelman, zijn ook vertrokken naar respectievelijk Tractor FC in Iran en F91 Dudelange in Luxemburg.

Kan Charleroi makkelijk winnen van OHL? Zet in op ‘Charleroi / Charleroi’ en win 3.00 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

OHL speelde een goede voorbereiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.60.

OHL heeft ook actief ingekocht tijdens de zomertransferperiode om hun squad te versterken voor het nieuwe seizoen. Konan N’Dri, een veelbelovende rechtsbuiten uit Ivoorkust, en Ezechiel Banzuzi, een jonge centrale middenvelder uit Nederland en Democratische Republiek Congo, zijn twee opvallende aanwinsten voor het team. Met hun snelheid, technische vaardigheden en aanvallende impulsen zullen ze een belangrijke rol spelen in de plannen van de coach.

Aan de uitgaande zijde heeft OHL enkele spelers laten gaan om plaats te maken voor de nieuwe aanwinsten. Louis Patris, een rechtervleugelverdediger, heeft het team verlaten en zal zijn carrière voortzetten bij RSC Anderlecht in de Belgische Jupiler Pro League. Casper De Norre, een centrale middenvelder, is ook vertrokken naar FC Millwall in Engeland.

Kan OHL een puntje pakken op het veld van de Carolo’s? Zet in op ‘X of OHL’ en win 1.80 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Charleroi en OHL belooft een boeiende en intense strijd te worden. Beide teams hebben zich goed voorbereid met hun aanwinsten tijdens de zomermercato en zullen vastberaden zijn om het nieuwe seizoen met een overwinning te beginnen. Charleroi heeft het voordeel van het thuisvoordeel, terwijl OHL met vertrouwen naar deze wedstrijd zal komen na hun 5 overwinningen in de voorbereiding.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X