Leipzig-Dortmund (Bundesliga)

Polen – Argentinië: beide teams zijn nog niet zeker van de kwalificatie

[jsEntainMatchDetails match_id=”288381″]

Odds op: 27/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Polen neemt het op tegen Argentinië. In Groep C vinden we ook Saoedi-Arabië en Mexico terug.

Argentinië is, ondanks de nederlaag op de eerste speeeldag, favoriet om als groepswinnaar door te stoten. De rest van de groep ligt nog open door de overwinning van Saoedi-Arabië.

Wedden op de Polen – Argentinië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Argentijnen.

Polen staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van Polen staat op 7.75.

Polen won op de tweede speeldag met 2-0 van Saoedi-Arabië. Topspits Robert Lewandowski scoorde het tweede doelpunt en zijn eerste op een WK. De Saudi’s hoopten hun stunt van tegen Argentinië over te doen maar zakt door de nederlaag naar de derde plaats.

Dit is de derde Wereldbeker-ontmoeting tussen Polen en Argentinië – Polen won met 3-2 in 1974, terwijl Argentinië met 2-0 won op het WK waar ze voor het eerst de trofee wonnen in 1978.

Polen wil zich voor het eerst sinds het toernooi van 1986 – toen onder Antoni Piechniczek – kwalificeren voor de knock-outfase. Polen moet zelf winnen om niet afhankelijk te zijn van het duel tussen Mexico en Saoedi-Arabië. Zet in op ‘Polen wint en Argentinië scoort niet’. Deze odd staat op 10.50.

Argentinië wil groepswinnaar worden

De odd voor een overwinning van Argentinië staat op 1.43.

De Argentijnen wonnen op de tweede speeldag van Mexico. Lionel Messi opende de score in de 64e minuut en Enzo Fernández maakte er in het slot van de wedstrijd 2-0 van. Door deze overwinning springen de Argentijnen naar de tweede plaats in deze groep.

Argentinië moest wachten tot de 40e minuut voor hun eerste poging op doel in de wedstrijd tegen Mexico, waarbij de Argentijnen slechts 5 schoten in totaal hadden. Zet daarom in op ‘Argentinië wint en Polen scoort niet’. Deze odd staat op 2.05 keer je inzet terug.