Anderlecht-Genk
Anderlecht-Genk

Portugal – Ghana: de Portugezen willen goed aan het toernooi beginnen

Odds op: 17/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Portugal neemt het op tegen Ghana. In Groep H vinden we ook Uruguay en Zuid-Korea terug.

Portugal is in principe de favoriet voor groepswinst en Uruguay, Ghana en Zuid-Korea zullen moeten vechten voor de tweede plaats. Zeker Ghana zal de wedstrijd tegen Uruguay met revanchegevoelens starten na de oneerlijke uitschakeling in 2010.

Wedden op Portugal – Ghana. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Portugezen.

Portugal moest de barrages spelen

De odd voor een overwinning van Portugal staat op 1.40.

Portugal verloor op de laatste speeldag van de kwalificatiefase met 1-2 van Servië en moest daarom als tweede in de groep barrages spelen. De Portugezen moesten daarom eerst Turkije en hierna Noord-Macedonië uitschakelen om zich te kunnen plaatsen voor het WK.

Ronaldo won in zijn carrière bijna alle prijzen, van de Champions League tot het Europees Kampioenschap en alleen het Wereldkampioenschap ontbreekt nog op zijn palmares. Omdat Ronaldo op dit moment al 37 jaar oud is, is dit zijn laatste kans om ook deze trofee aan zijn prijzenkast toe te voegen.

Portugal is er echter in geen van de voorgaande drie WK’s in geslaagd verder te komen dan de laatste 16 teams. In 2014 raakten ze zelfs niet verder dan de groepsfase. Kan Portugal deze keer wel ver raken?

Portugal is favoriet tegen Ghana. Zet daarom in op ‘Portugal / Portugal’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Ghana met Denis Odoi

De odd voor een overwinning van Servië staat op 9.00.

Ghana deed het niet goed op de Africa Cup en de fans willen daarom een reactie zien op het WK in Qatar. De Black Stars werden in januari namelijk al uitgeschakeld in de groepsfase van de AFCON. Met topspelers zoals Partey (Arsenal), Kudus (Ajax) en Williams (Athletico Bilbao) moeten de Ghanezen er in kunnen slagen om voor de verrassing te zorgen op dit toernooi.

De viervoudig winnaars van de Afrika Cup konden zich maar 3 keer plaatsen voor het WK, tussen 2006 en 2014, in 2018 in Rusland was Ghana er niet bij. De Black Stars ontsloegen coach Milovan Rajevac na de slechte AFCON-prestaties en Otto Addo, een voormalig Ghanees international, moet zijn team naar de knock-outfase leiden.

Kan Ghana iets pakken tegen Portugal? Zet in op ‘X of Ghana’ en win 2.90 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X