FC Porto - SL Benfica (Premier League)
Charleroi - Zulte-Waregem (JPL)

Qarabag – AA Gent: kan Gent de terugwedstrijd spannend houden?

Odds op: 10/02/2023

De heenwedstrijd van de play-offs richting de 1/8e finales van de Conference League. Qarabag neemt het thuis op tegen AA Gent.

Wedden op Qarabag – AA Gent. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Qarabag wil thuis al het verschil maken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.10.

Qarabag speelde de voorrondes van de Champions League maar werd in de laatste fase uitgeschakeld door Viktoria Plzeň. In de Europa League eindigde het team op de derde plaats na FreiBurg en Nantes. Daarom moet het team de play-offs spelen om zich te kunnen plaatsen voor de 1/8e finales van de Conference League.

Het team staat op dit moment op de eerste plaats in de Azerbeidzjaanse eerste klasse, met 5 punten meer dan eerste achtervolger Sabah FC, en lijkt zo op weg naar zijn 10 landstitel nadat het ook vorig seizoen het kampioenschap won.

Qarabag is favoriet in eigen stadion en wil thuis al het verschil maken. Zet in op ‘Qarabag wint en AA Gent scoort niet’. Deze odd staat op 3.60.

AA Gent wil de terugwedstrijd spannend houden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.30.

AA Gent eindigde op de tweede plaats in Groep F van de Conference League na groepswinnaar Djurgården en voor Molde en Shamrock Rovers. De Oost-Vlamingen moeten daarom play-offs spelen om zich te kunnen plaatsen voor de 1/8e finales van de Conference League.

De Gentenaars moeten een lange vliegreis afwerken om tot in het koude Azerbeidzjan te raken en hopen daarom een resultaat te kunnen afdwingen die de terugwedstrijd spannend kan houden. In eigen stadion willen Hugo Cuypers en co dan trachten het verschil te maken.

Op de vorige speeldag raakte Gent niet verder dan een gelijkspel op het veld van Westerlo waardoor het opnieuw laat liggen om de top 4 binnen te komen.

Kunnen de Buffalo’s minstens een puntje pakken? Zet in op ‘X of AA Gent’ en win 1.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X