Qatar - Ecuador: de openingswedstrijd van het WK in Qatar
Qatar - Ecuador: de openingswedstrijd van het WK in Qatar

Qatar – Ecuador: de openingswedstrijd van het WK in Qatar

Odds op: 02/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Qatar neemt het op tegen Ecuador. In Groep A vinden we ook Senegal en Nederland terug.

De twee teams troffen elkaar al in een vriendschappelijke wedstrijd in oktober 2018, de spectaculaire wedstrijd werd met 4-3 gewonnen door Qatar.

Wedden op Qatar – Ecuador. De noteringen zijn in het voordeel van Ecuador.

Qatar wil geen slecht figuur slaan

De odd voor een overwinning van Qatar staat op 3.25.

Het Qatarese voetbalteam zal voor de allereerste keer in zijn geschiedenis deelnemen aan een WK na zich te hebben gekwalificeerd als gastheer. Dit is echter niet de eerste ervaring in een groot toernooi aangezien het team meerdere keren in de Asian Cup of Nations heeft gespeeld en zelfs de laatste editie in 2019 won die in de Verenigde Arabische Emiraten werd georganiseerd.

Tegen Zuid-Amerikaanse teams hebben de Qatari’s al ervaring kunnen opdoen, aangezien ze werden uitgenodigd om deel te nemen aan de Copa America in 2019, waarin het team in de groepsfase met slechts 1 puntje werd uitgeschakeld in een groep bestaande uit Argentinië, Ecuador en Paraguay.

Als Qatar punten wil pakken zal het waarschijnlijk in de openingswedstrijd moeten gebeuren. Zet in op ‘Qatar of X’ en win 1.68 keer je inzet terug.

Ecuador is er opnieuw bij

De odd voor een overwinning van Ecuador staat op 2.15.

Na te zijn uitgeschakeld op het WK in Brazilië in de groepsfase, nam het Ecuadoraanse team niet deel aan het WK in Rusland van 2018. Dit jaar keert Ecuador terug naar het WK nadat het in de kwalificatie de vierde plaats kon pakken na Brazilië, Argentinië en Uruguay.

Qua prestaties was het beste resultaat van Ecuador de kwalificatie voor de knock-outfase op het WK 2006 in Duitsland. Het land heeft in zijn hele geschiedenis slechts aan 3 edities deelgenomen.

In de kwalificatiewedstrijden was Ecuador de op één na beste aanval in de CONMEBOL-zone, gelijk met Argentinië. We gaan er daarom vanuit dat ze ook tegen Qatar tot scoren zullen komen.

Wed daarom op een wedstrijd met meer dan 2,5 doelpunten en win 2.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X