Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)
Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)

Qatar – Senegal: een makkelijke overwinning voor de Senegalezen?

Odds op: 22/11/2022

De tweede wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Qatar neemt het op tegen Senegal. In Groep A vinden we ook Nederland en Ecuador terug.

Nederland is favoriet om als groepswinnaar door te stoten, Senegal en Ecuador strijden normaal gezien voor de tweede plaats.

Wedden op de Qatar – Senegal. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Senegalezen.

Qatar slechtste gastland ooit

De odd voor een overwinning van Qatar staat op 5.50.

Qatar speelde op zondag zijn eerste wedstrijd op een WK ooit na zich te hebben gekwalificeerd als gastheer. De Qatarezen verloren met 0-2 van Ecuador en konden op geen enkel moment aanspraak maken op meer. Enner Valencia scoorde beide doelpunen en na een half uur spelen stond de eindstand al op het scorebord.

Qatar was het eerste gastland die zijn openingswedstrijd verloor want nooit eerder verloor een gastland zijn eerste wedstrijd op een WK. Met nog wedstrijden tegen Senegal en Nederland is het niet onwaarschijnlijk dat Qatar 0 punten pakt in eigen land.

Of kan Qatar alsnog verrassen? Zet in op ‘Qatar of X’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Senegal verloor in extremis van Nederland

De odd voor een overwinning van Senegal staat op 1.66.

Ook Senegal verloor zijn openingswedstrijd met 2-0 van Nederland. De Senegalezen speelden wel een goede wedstrijd maar uiteindelijk trok Oranje aan het langste eind na doelpunten van Gakpo en Klaassen in het slot van de wedstrijd.

De Lions of Teranga konden zich plaatsen voor het WK na een overwinning op strafschoppen tegen Egypte. De Senegalezen zijn favoriet om als tweede door te stoten naar de knock-outfase en daarom moet het team de 3 punten kunnen pakken tegen Qatar. In de 1/8e finales volgt dan waarschijnlijk Engeland.

Een makkelijke overwinning voor Senegal? Zet in op ‘Senegal / Senegal’ en win 2.55 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X