Sevilla-Krasnodar (Europa League)
Sevilla-Krasnodar (Europa League)

Granada – Real Madrid: Real is op weg naar de landstitel

Odds op: 10/07/2020

Stadion: Nuevo Los Cármenes

Datum en uur: 13/07/2020 -22:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 36ste speeldag in La Liga. Real Madrid gaat op bezoek bij Granada. Real staat aan de leiding met 4 punten meer dan Barcelona. Granada staat op de 9de plaats en maakt nog kans op Europa League-voetbal volgend seizoen.

Wed op Granada – Real Madrid. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real Madrid.

Granada doet het goed als kleine ploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 7.00.

Granada won op vrijdag met 2-3 op het veld van Real Sociedad waardoor het team mag blijven dromen van Europees voetbal volgend seizoen. El Graná doet het als promovendus uitstekend en met slechts 1 punt minder dan Real Sociedad blijft een Europa League-ticket een mogelijkheid voor de club uit het zuiden van Spanje.

In de 4 laatste onderlinge duels tussen Granada en Real Madrid vielen telkens minstens 3 doelpunten. Krijgen we opnieuw veel doelpunten te zien? Zet in op ‘meer dan 2,5 doelpunten’ en win 1.67 keer je inzet terug.

Real Madrid is op weg naar de titel

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.45.

Real Madrid won op de vorige speeldag thuis met 2-0 van Alavés. Eden Hazard startte op de bank maar mocht 10 minuten voor het einde invallen. Thibaut Courtois stond wel in de basis en kon opnieuw een clean sheet pakken. Door deze overwinning en het feit dat er slechts 3 speeldagen overblijven lijken Los Blancos op weg naar hun eerste titel in 3 jaar.

Real Madrid won de laatste 9 onderlinge duels tegen Granada allemaal. In de meeste gevallen stond Real ook al voor in de eerste helft. Opnieuw een makkelijke overwinning voor de Madrilenen? Zet in op ‘Real Madrid / Real Madrid’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Real Sociedad 2-3 Granada

Real Madrid 2-0 Alavés

Laatste ontmoetingen:

Real Madrid 4-2 Granada

Granada 0-4 Real Madrid

Real Madrid 5-0 Granada

Granada 1-2 Real Madrid

Toon andere wedopties

X