Formule 1 stand
Formule 1 stand

Roemenië – Spanje: een vijfde overwinning op rij voor de Spanjaarden?

Odds op: 29/08/2019

Stadion: Arena Națională

Datum en uur: 05/09/2019 – 20:45

Roemenië neemt het thuis op tegen Spanje in de vijfde wedstrijd met het oog op de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap 2020. Spanje staat aan de leiding met 12 punten en Roemenië staat op een gedeelde tweede plaats met 7 punten.

Wed op Roemenië – Spanje. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Spanje.

Wed op Roemenië, de thuisploeg

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 7.00.

Roemenië plaatste zich voor de vorige editie van het Europees Kampioenshap en de manschappen van Cosmin Contra willen er in 2020 ook opnieuw bij zijn. In Groep F is Spanje favoriet. De Roemenen strijden daarom met Zweden en Noorwegen om de tweede en derde plaats.

Roemenië is alvast goed op weg. Het team pakte 7 op 12 en staat zo op een voorlopige gedeelde tweede plaats. Het Oost-Europese land verloor echter van Zweden en speelde gelijk tegen Noorwegen. Hagi en zijn ploegmaten moeten dus nog vol aan de bak in de resterende kwalificatiewedstrijden.

Kan Roemenië iets rapen tegen favoriet Spanje? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Roemenië of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.70.

Zet in op de favoriet, Spanje

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.44.

Spanje plaatste zich de laatste jaren telkens voor het Europees Kampioenschap. De laatste keer dat de Spanjaarden er niet bij waren dateert ondertussen van 1992. In 2008 en 2012 werden Xavi en zijn teamgenoten twee keer op rij Europees kampioen.

De Spanjaarden wonnen voorlopig al hun wedstrijden in Groep F en niemand twijfelt eraan dat het land er in 2020 opnieuw bij zal zijn. Spanje heeft alvast wel iets recht te zetten na een mislukt WK in Rusland.

Zet in op ‘Spanje staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.15.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Malta 0-4 Roemenië

Spanje 3-0 Zweden

Laatste ontmoetingen:

Roemenië 0-0 Spanje

Spanje 0-1 Roemenië

Roemenië 1-2 Spanje

Roemenië 3-1Spanje

Toon andere wedopties

X