Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Senegal – Nederland: de twee favorieten van groep A tegen elkaar

Odds op: 02/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Senegal neemt het op tegen Nederland. In Groep A vinden we ook Qatar en Ecuador terug.

Op de eerste speeldag krijgen we meteen de twee favorieten voor groepswinst tegen elkaar te zien. Deze ontmoeting kan bepalen welk team als groepswinnaar naar de knock-outfase mag gaan.

Wedden op Senegal – Nederland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Nederland.

Senegal als Afrikaans kampioen

De odd voor een overwinning van Senegal staat op 5.75.

Senegal, regerend kampioen van Afrika, verzekerde zich ternauwernood van de kwalificatie voor Qatar. Het team stond tegenover Egypte in de play-offs in Afrika, en na 1-0 te hebben verloren in de heenwedstrijd, ging het team naar penalty’s na een 1-0 overwinning in de comeback. En na twee penalty’s te hebben gemist, profiteerden de Teranga Lions van de 3 Egyptische missers en mag het alsnog deelnemen aan het WK voetbal in Qatar.

In 2018 nam het team deel aan hun allereerste World Cup in een groep bestaande uit Colombia, Japan en Polen. De ploeg zal proberen het beter te doen dan in 2018, aangezien ze toen al in de groepsfase werden uitgeschakeld.

Een puntje pakken tegen Nederland zou een geweldige start betekenen voor de Senegalezen. Zet in op ‘Senegal of X’ en win 2.25 keer je inzet terug.

Oranje is er opnieuw bij

De odd voor een overwinning van Nederland staat op 1.63.

Na het missen van het WK in Rusland stelde Nederland op Euro 2020 teleur door in de 1/16e door Tsjechië te worden uitgeschakeld. Van Gaal nam het daarom over als bondscoach en moet zijn prestatie van 2014 trachten over te doen, toen hij zijn team als outsider tot in de halve finales kon leiden.

Het team eindigde onlangs als groepswinnaar in de Nations League door tweemaal de Rode Duivels te verslaan, en zijn ongetwijfeld de grote favorieten om deze groep A te winnen.

Kan Nederland meteen met een driepunter aan het toernooi beginnen? Zet in op ‘Nederland wint en Senegal scoort niet’. Deze odd staat op 2.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X