Sevilla - Manchester United: welk team speelt de finale?
Dijon-Paris Saint-Germain (Ligue 1)

Sevilla – Manchester United: welk team speelt de finale?

Odds op: 12/08/2020

Stadion: RheinEnergieStadion

Datum en uur: 16/08/2020 – 21:00

TV: Telenet

De halve finales van de Europa League. Manchester United neemt het in het RheinEnergieStadion van FC Köln op tegen Sevilla.

Wed op Sevilla – Manchester Utd. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Man United.

Sevilla schakelde Wolverhampton uit

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.95.

Sevilla raakte vorig seizoen tot in de 1/16de finales van de Europa League. Toen werd de ploeg uitgeschakeld door Slavia Praag.

De Spanjaarden wonnen de Europa League al vijf keer en hun ton aan ervaring op het Europees toneel toonde zich in de wedstrijd tegen Wolverhampton. De Spanjaarden hadden de wedstrijd in handen met meer dan 70% balbezit en scoorden uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd in de laatste minuut.

Mag Sevilla voor de eerste keer sinds 2016 de finale spelen? Zet in op ‘Sevilla stoot door’ en win 2.10 keer je inzet terug.

Man United wil naar de finale

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.50.

Man United speelde vorig seizoen Champions League-voetbal. Lukaku en zijn ploegmaats raakten toen tot in de kwartfinales, waar ze door Barcelona werden uitgeschakeld.

United kreeg met Club Brugge, LASK en Kopenhagen drie haalbare tegenstanders voorgeschoteld na de groepsfase. Met Sevilla nemen de troepen van Ole Gunnar Solskjær het op tegen een tegenstander met ervaring in de Europa League. United wil dit seizoen nog een prijs pakken en wil voorbij de Spanjaarden richting de finale.

Speelt Man United na 3 jaar opnieuw de finale van de Europa League? Zet in op ‘Man United stoot door’ en win 1.67 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Man United 1-0 Kopenhagen

Sevilla 1-0 Wolverhampton

Laatste ontmoetingen:

Man United 1-2 Sevilla (2018)

Sevilla 0-0 Man United (2018)

Man United 1-3 Sevilla (2013)

Man United 3-0 Sevilla (2006)

Toon andere wedopties

X