Camp Nou
Camp Nou

Sint-Truiden – AA Gent: de Gentenaars lieten liggen over Club Brugge te springen

[jsEntainMatchDetails match_id=”297498″]

Odds op: 20/01/2023

De 22ste speeldag in de Jupiler Pro League. Sint-Truiden neemt het thuis op tegen AA Gent.

Wedden op Sint-Truiden – AA Gent. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Gentenaars.

Sint-Truiden is al 4 wedstrijden ongeslagen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.40.

Sint-Truiden speelde op donderdag 1-1 gelijk thuis tegen Club Brugge. STVV-speler Gianni Bruno kon scoren voor de thuisploeg nadat Simon Mignolet flaterde en de bal uit zijn handen liet glippen. Brugge mocht nog van geluk spreken, want STVV had altijd een penalty verdient toen Odoi aan het shirt ging hangen van Hayashi in het strafschopgebied.

STVV is nog steeds ongeslagen na de WK-break en is na een 8 op 12 in de competitie opgeklommen van de 10e plaats naar de 7e plaats in het klassement. Met slechts 5 punten minder dan Club Brugge mag het team zelfs nog dromen van een plaatsje in de Champions’ play-offs.

Kan Sint-Truiden zijn ongeslagen reeks verderzetten? Zet in op ‘Sint-Truiden of X’ en win 1.68.

AA Gent kon maar één keer winnen na het WK

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.15.

AA Gent raakte niet verder dan een 0-0 gelijkspel thuis tegen RSC Charleroi. De Buffalo’s kregen de beste kansen – zeker in de tweede helft – maar deze matige wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar.

De Gentenaars konden nog maar één van hun 5 wedstrijden na het WK winnen en blijven zo steken op de vijfde plaats. Club Brugge, dat op de vierde plaats staat, laat de laatste weken telkens punten liggen, maar Gent slaagt er niet in te profiteren van het puntenverlies van Club Brugge.

Kan AA Gent zijn eerste overwinning van het nieuwe jaar pakken? Zet in op ‘AA Gent wint en Sint-Truiden scoort niet’. Deze odd staat op 3.50.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297498″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297498″]

Toon andere wedopties

X