KRC Genk - Sint-Truiden, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KRC Genk - Sint-Truiden, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KRC Genk – Sint-Truiden: de Limburgse derby

Odds op: 20/09/2023

De 8e speeldag van de Jupiler Pro League. KRC Genk neemt het thuis op tegen Sint-Truiden.

De Jupiler Pro League dendert voort, en op de 8e speeldag staat een intrigerend duel op het programma tussen KRC Genk en STVV. Beide teams hebben wisselende prestaties laten zien in het seizoen tot nu toe, en deze confrontatie biedt een kans voor een van hen om zich te versterken in het klassement.

Wedden op Genk – Sint-Truiden. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

KRC Genk won verrassend van Union

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.65.

KRC Genk komt van een overwinning tegen Union met 2-0, waarbij Zeqiri en Galarza het net vonden. Hoewel ze deze wedstrijd misschien enigszins gevleid hebben gewonnen, hebben de Limburgers laten zien dat ze genadeloos kunnen profiteren van kansen. Met nieuwe aanwinsten zoals Zeqiri in de gelederen en een sterke defensieve organisatie, zullen ze proberen de overwinning voort te zetten.

Coach Wouter Vrancken beseft dat het moeilijk zal zijn tegen STVV en zal mogelijk tactische wijzigingen doorvoeren om meer evenwicht in het team te brengen. Dennis Eckert, een van de spitsen, blijft optimistisch en gelooft dat het team zijn kansen zal benutten tegen de buren uit Sint-Truiden.

De “gestolen” overwinning tegen Union zal Genk hopelijk de broodnodige impuls geven om de komende wedstrijd tegen STVV met vertrouwen tegemoet te treden. Genk weet dat STVV een geduchte tegenstander kan zijn, maar ze zullen streven naar consistentie in hun prestaties om hun positie in het klassement te versterken en hun fans tevreden te stellen.

Een makkelijke overwinning voor KRC Genk? Zet in op ‘Genk / Genk’ en win 2.45 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

STVV won van KV Mechelen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.80.

STVV komt met hernieuwd vertrouwen de 8e speeldag van de Jupiler Pro League binnen, nadat ze KV Mechelen met 2-0 versloegen in hun vorige ontmoeting. De Kanaries waren indrukwekkend op Stayen en hielden hun tegenstander op afstand met een scherpe prestatie.

Coach Thorsten Fink zal tevreden zijn met de manier waarop zijn team zich heeft ontwikkeld sinds het begin van het seizoen. Met respectievelijk 8 punten uit 18, stonden STVV en KV Mechelen op gelijke hoogte in het klassement voordat ze de confrontatie aangingen. STVV staat nu op een knappe 7e plaats in het klassement.

Kan Sint-Truiden iets pakken op het veld van Genk? Zet in op ‘X of STVV’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De ontmoeting tussen KRC Genk en STVV belooft een boeiende strijd te worden tussen twee teams met verschillende stijlen. Genk zal proberen te profiteren van de thuisvoordelen en zal streven naar een vroege voorsprong, terwijl STVV zal vertrouwen op hun counteraanval. Het kan een wedstrijd worden waarin doelpunten schaars zijn, maar beide teams hebben getoond dat ze in staat zijn tot verrassende momenten. Fans kunnen zich verheugen op een spannende 90 minuten voetbal in de Jupiler Pro League.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X