Spanje - Costa Rica: Spanje heeft iets recht te zetten op het WK
Spanje - Costa Rica: Spanje heeft iets recht te zetten op het WK

Spanje – Costa Rica: Spanje heeft iets recht te zetten op het WK

Odds op: 14/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Spanje neemt het op tegen Costa Rica. In Groep E vinden we ook Duitsland en Japan terug.

Iedereen verwacht dat Spanje en Duitsland de eerste twee plaatsen zullen pakken en doorstoten naar de knock-outfase. Of kan Japan of Costa Rica voor de verrassing zorgen en de mogelijke tegenstander van de Rode Duivels worden?

Wedden op de Spanje – Costa Rica. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Spanje.

Spanje bouwt aan een nieuwe generatie

De odd voor een overwinning van Spanje staat op 1.15.

Spanje domineerde tussen 2008 en 2012 het wereldvoetbal, maar is hierna zwaar teruggevallen. In 2014 raakte La Roja als titelverdediger in Brazilië niet verder dan de groepsfase en in Rusland in 2018 werd het team in de eerste knock-outfase uitgeschakeld door gastheer Rusland.

Spanje heeft zich sindsdien enigszins hersteld en bereikte de halve finales op het EK in 2020 en de finale van de Uefa Nations League, maar de fans verwachten nog meer van hun team.

Spanje is het aan zijn status verplicht om – samen met Duitsland – door te stoten in deze groep en in de knock-outfase volgt hierna waarschijnlijk een moeilijke dobber. Zelfs als Spanje als groepswinnaar doorstoot, krijgen ze hierna vrij moeilijke tegenstanders voorgeschoteld. 2018-finalisten Kroatië in de 1/8e finales, gevolgd door mogelijk Brazilië, België en Frankrijk in de kwartfinales, halve finales en de finale.

Kan Spanje meteen makkelijk winnen van Costa Rica? Zet in op ‘Spanje / Spanje’ en win 1.60 keer je inzet terug

Costa Rica was het laatste team dat zich plaatste

De odd voor een overwinning van Costa Rica staat op 23.00.

Costa Rica was het laatste team dat zich kon plaatsen voor het WK in Qatar nadat het Nieuw-Zeeland uitschakelde in de kwalificatiefase. Voor de Zuid-Amerikanen is het de derde keer op rij dat ze erbij zijn. In 2014 werd het team in de kwartfinales uitgeschakeld door Nederland (na penalty’s) maar op de laatste editie raakte het niet verder dan de groepsfase.

Los Ticos zijn de outsiders in Poule E en krijgen op deze editie slechts een kleine kans om uit de groepsfase te raken. Costa Rica heeft echter een sterke reputatie om tegen de verwachtingen in te presteren, nadat het in 2014 voor de verrassing te zorgen door de groepswinst te pakken in een groep met Engeland, Italië en Uruguay.

Kan Costa Rica opnieuw voor een stunt zorgen en punten afsnoepen van Spanje? Zet in op ‘X of Costa Rica’ en win 5.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X