KV Mechelen - Standard Luik, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KV Mechelen - Standard Luik, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KV Mechelen – Standard Luik: kan Mechelen stunten thuis tegen Standard?

Odds op: 19/12/2023

De 19e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Mechelen neemt het thuis op tegen Standard.

Deze aanstaande wedstrijd tussen KV Mechelen en Standard Luik, voor de 19e speeldag van de Pro League, belooft een cruciale ontmoeting te worden voor twee teams die proberen een voorsprong te nemen in het midden van de ranglijst. Mechelen, dat schommelt tussen succes en tegenslag, ontvangt een Luikse ploeg die op zoek is naar consistentie. Beide teams, die dicht bij elkaar staan in de rangschikking, zullen hun best doen om deze wedstrijd te winnen om zich te verwijderen van de turbulente zone in het klassement en te streven naar betere dagen.

De onderlinge ontmoetingen laten een lichte dominantie van Luik zien, met een gelijkspel in het laatste face-to-face duel (1-1). Deze wedstrijd biedt een perfecte gelegenheid voor Mechelen om het tij te keren of voor Luik om zijn stempel te blijven drukken.

Wedden op KV Mechelen – Standard Luik. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Mechelen speelde goed tegen Union

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

KV Mechelen moet zich herpakken na wisselvallige resultaten, vooral gezien de moeilijkheden om het doel te vinden in recente wedstrijden. Rob Schoofs is de man om in de gaten te houden, met vier doelpunten op zijn naam kan hij beslissend zijn om deze doelpuntendroogte te doorbreken.

De laatste thuiswedstrijd tegen Club Brugge eindigde in een gelijkspel (0-0) en liet zien dat het team in staat is om de aanvallen van de tegenstander te weerstaan, hoewel ze extra inspanningen zullen moeten leveren om deze veerkracht in een overwinning om te zetten.

Een overweging voor een weddenschap zou kunnen zijn om met een quotering van 2.00 in te zetten op een doelpunt van Mechelen in de eerste helft, wat de situatie voor hen zou kunnen openbreken.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Standard wil opklimmen in het klassement

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.75.

De recente prestaties van Standard Luik tonen een team dat in staat is om stand te houden, zoals blijkt uit de recente gelijkspel tegen Anderlecht (2-2). Maar het behalen van een overwinning op verplaatsing blijft een ongrijpbaar doel. Een situatie die moet worden rechtgezet om te hopen op een stijging in het klassement.

Rekening houden met de dreiging van hun topscorer, Hayao Kawabe, met zes doelpunten, biedt een mogelijkheid om de aanval van Luik te versterken. Een gelijkspel op verplaatsing zou een realistisch doel kunnen zijn en een acceptabele wending gezien de huidige prestaties, met een quotering van 3.50.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X