Standard vs. Zulte-Waregem, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Standard vs. Zulte-Waregem, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Standard Luik – Zulte-Waregem: Essevee kon al twee maanden niet meer winnen

[jsEntainMatchDetails match_id=”297714″]

Odds op: 13/03/2023

De 30e speeldag in de Jupiler Pro League. Standard Luik neemt het thuis op tegen Zulte-Waregem.

Wedden op Standard Luik – Zulte-Waregem. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Standard.

Standard verloor op het veld van Club Brugge

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.75.

Standard Luik verloor op de vorige speeldag de topper op het veld van Club Brugge. De Luikenaars speelden een goede wedstrijd, maar gingen uiteindelijk toch met nul punten terug naar huis na een wedstrijd dat op details werd beslist. Door deze nederlaag zakt Standard naar de zevende plaats en lijkt een plaatsje in PO2 het hoogst haalbare dit seizoen.

De Rouches hebben 45 punten, 4 minder dan Club Brugge en ziet ook Westerlo op gelijke hoogte komen nadat de promovendus won van Kortrijk in eigen stadion.

Thuis tegen Zulte-Waregem zouden de troepen van Ronny Deila in principe makkelijk moeten kunnen winnen. Zet in op ‘Standard Luik / Standard Luik’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Zulte-Waregem heeft een mirakel nodig

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.40.

De laatste overwinning van Zulte-Waregem dateert ondertussen van 18 januari, toen het team met 2-3 kon gaan winnen op het veld van RSC Anderlecht. Essevee kon dus al twee maanden niet meer winnen en heeft daarom een mirakel nodig om zich alsnog te kunnen verzekeren van het behoud. Op de vorige speeldag werd het team in eigen stadion vernederd, de troepen van Mbaye Leye verloren met 2-6 van AA Gent.

Esssevee staat momenteel op de voorlaatste plaats in het klassement met 4 punten minder dan KAS Eupen en KV Kortrijk, die op een veilige plaats staan. Jelle Vossen en co moeten daarom dringend punten gaan sprokkelen als ze de degradatie naar 1B alsnog willen vermijden. Kan Zulte een puntje pakken op Sclessin? Zet in op ‘X of Zulte-Waregem’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297714″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297714″]

Toon andere wedopties

X