Club Brugge-Standard (Jupiler Pro League)
Club Brugge-Standard (Jupiler Pro League)

Zweden – Tsjechië: Zweden is favoriet om door te stoten

Odds: 18/03/2022

Route B van de halve finales van de kwalificatie voor het WK Voetbal. Zweden neemt het thuis op tegen Tsjechië.

Na het afwerken van de kwalificatiefase worden de twaalf teams die zijn doorgegaan naar de play-offs verdeeld over drie routes van vier teams. Zweden plaatste zich als tweede in Groep B en Tsjechië plaatste zich via de Nations League. De halve finales worden slechts in één wedstrijd gespeeld.

Wedden op Zweden – Tsjechië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Zweden werd tweede na Spanje

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.00.

Zweden werd tweede in een groep met Spanje, Griekenland, Georgië en Kosovo. De Spanjaarden pakten de groepswinst. De Scandinaviërs verloren op de laatste speeldag met 1-0 op het veld van Spanje, maar zelfs bij winst was de tweede plaats het hoogst haalbare. Op het EK deze zomer raakte Zweden tot in de 1/8e finales, waar het team werd uitgeschakeld door Oekraïne.

Omdat Zweden meer punten kon pakken dan Tsjechië in de groepsfase mag het team de halve finale thuis afwerken. Als Zweden voorbij de Tsjechen raakt, mag het team de finale spelen tegen Polen. Polen is al geplaatst omdat Rusland gediskwalificeerd is.

Kan Zweden makkelijk winnen van Tsjechië? Zet in op ‘Zweden / Zweden’ en win 3.25.

Tsjechië werd derde in de groep van België

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.00.

Tsjechië werd derde in een groep met België, Denemarken, Estland en Wit-Rusland. De Tsjechen pakten echter de groepswinst in Groep B2 in de Nations League en mogen zich daarom proberen te kwalificeren voor het WK via de play-offs. Op het EK deze zomer raakten de Tsjechen tot in de kwartfinales, waar het team werd uitgeschakeld door de verrassing van het toernooi Denemarken.

De halve finale wordt slechts in één wedstrijd afgewerkt en daarom zijn Patrik Schick en zijn ploeggenoten de underdog op het veld van Zweden.

Kan Tsjechië een verlenging afdwingen? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 3.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Spanje 1-0 Zweden

Tsjechië 2-0 Estland

Toon andere wedopties

X