Zwitserland (O21) - Italië (O21), voetbalweddenschappen
Zwitserland (O21) - Italië (O21), voetbalweddenschappen

Zwitserland (O21) – Italië (O21): Italië moet winnen van de Zwitsers om door te kunnen stoten

Odds op: 23/06/2023

De groepsfase van het Europees Kampioenschap voor Beloften. Zwitserland neemt het thuis op tegen Italië.

Op de tweede speeldag van de groepsfase van het Europees kampioenschap onder 21 jaar staan Zwitserland en Italië tegenover elkaar. Zwitserland behaalde een knappe overwinning op de eerste speeldag, terwijl Italië een nederlaag te verwerken kreeg. Beide teams zullen vastbesloten zijn om punten te pakken en hun kansen op kwalificatie voor de volgende ronde veilig te stellen. Laten we eens kijken naar de vorm en verwachtingen van elk team voor deze belangrijke wedstrijd.

Wedden op Zwitserland (O21) – Italië (O21). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Italianen.

Zwitserland won van Noorwegen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.90.

Zwitserland begon het toernooi met een uitstekende overwinning op Zweden, waarbij ze met 1-2 zegevierden. De Zwitsers lieten veerkracht zien door terug te komen van een achterstand en de overwinning veilig te stellen. Met dat resultaat zullen ze vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen Italië beginnen. Zwitserland heeft getoond over een solide verdediging te beschikken en gevaarlijk te zijn in de omschakeling. Spelers als Kastriot Imeri en Dan Ndoye zullen de Italiaanse verdediging zeker uitdagen met hun snelheid en doelgerichtheid. Het team zal echter ook waakzaam moeten zijn tegen de Italiaanse aanval en hun defensieve organisatie op peil moeten houden.

Zet in op ‘Zwitserland (O21) of X’ en win 1.83 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

Italië moet de 3 punten pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.90.

Italië had een teleurstellend begin van het toernooi met een nederlaag tegen Frankrijk. De wedstrijd tussen Frankrijk O21 en Italië O21 was een spannende confrontatie vol actie. Beide teams lieten hun technische vaardigheden zien en toonden een vastberadenheid om te winnen maar het waren de Fransen die aan het langste eind trokken. De Italinanen zullen daarom ongetwijfeld vastberaden zijn om zich te herstellen en punten te pakken tegen Zwitserland. Italië heeft een getalenteerd team met spelers die hun kwaliteiten hebben laten zien in de Italiaanse competitie. Met aanvallers zoals Gianluca Scamacca en Riccardo Sottil hebben ze de mogelijkheid om gevaar te stichten voor het Zwitserse doel. Het is belangrijk dat de Italiaanse verdediging zich beter organiseert en solide optreedt om de Zwitserse aanval af te stoppen.

Zet in op ‘Italië (O21) / Italië (O21)’ en win 3.00.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Zwitserland en Italië belooft een spannend duel te worden. Zwitserland zal vertrouwen putten uit hun overwinning op Zweden en hoopt die vorm voort te zetten. Italië zal echter gemotiveerd zijn om zich te herstellen na de nederlaag tegen Frankrijk en moet de volle buit pakken tegen de Zwitsers. Beide teams hebben getalenteerde spelers en zullen strijden om de overwinning. Het zal interessant zijn om te zien hoe de wedstrijd zich ontvouwt en welk team aan het langste eind trekt.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X