U21

Engeland (O21) - Spanje (O21), voetbalweddenschappen

Engeland (O21) – Spanje (O21): Euro O21 finale

We zijn aangekomen op het cruciale punt van Euro 2023 Onder-21, met een spannende finale tussen het Engelse O21-team en het Spaanse O21-team. Deze ontmoeting belooft spannend te worden, waarbij de solide verdediging van de Engelse Young Lions het opneemt tegen de meedogenloze aanval van de Spaanse La Rojita. De confrontatie vindt zaterdagavond plaats in de Adjarabet Arena.

Israël (O21) - Engeland (O21), voetbalweddenschappen

Israël (O21) – Engeland (O21): de Engelsen willen naar de finale

In de eerste halve finale van het UEFA Europees Kampioenschap voor Beloften staat Engeland tegenover Israël in het Adjarabet Arena in Batumi, Georgië. Engeland veroverde hun plaats bij de laatste vier met een 1-0 overwinning op Portugal, terwijl Israël Georgië versloeg in een strafschoppenserie om hun ticket naar de halve finales te bemachtigen.

Zwitserland (O21) - Italië (O21), voetbalweddenschappen

Zwitserland (O21) – Italië (O21): Italië moet winnen van de Zwitsers om door te kunnen stoten

Op de tweede speeldag van de groepsfase van het Europees kampioenschap onder 21 jaar staan Zwitserland en Italië tegenover elkaar. Zwitserland behaalde een knappe overwinning op de eerste speeldag, terwijl Italië een nederlaag te verwerken kreeg. Beide teams zullen vastbesloten zijn om punten te pakken en hun kansen op kwalificatie voor de volgende ronde veilig te stellen.

X