Manchester United-Bournemouth (Premier League)
Loting Champions League

Rangers – Union: Union wil ook in Glasgow tot scoren komen

Odds op: 06/08/2022

De terugwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League. Glasgow Rangers neemt het thuis op tegen Union Saint-Gilles.

Wedden op Rangers – Union. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Rangers speelde finale Europa League

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.90.

Rangers werd vice-kampioen van Schotland en mag zo opnieuw de voorrondes van de Champions League spelen. Celtic pakte 93 punten en Glasgow pakte vier punten minder dan de kampioen.

Ook vorig seizoen kwamen de Schotten uit in de voorrondes van de Champions League. The Teddy Bears werden toen verrassend uitgeschakeld door Malmö FF uit Zweden. Al bij al een geluk bij een ongeluk want Rangers raakte in de Europa League tot in de finale. De finale werd echter verloren van Eintracht Frankfurt na penalty’s.

In de heenwedstrijd speelden de Schotten een zwakke wedstrijd en en door de 0-2 nederlaag moet het team nu minstens twee keer scoren in het Ibrox Stadium in Glasgow. Rangers moeten dus nog vol aan de bak als ze Monaco of PSV Eindhoven in de play-offs willen ontmoeten.

Kunnen de blauw-witten een ander gezicht tonen in eigen stadion? Zet in op ‘Rangers / Rangers’ en win 3.00 keer je inzet terug.

Union mag zelfs met 1-0 verliezen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.90.

Union zorgde voor een stunt van formaat door vice-kampioen van België te worden vorig seizoen. De promovendus eindigde het reguliere seizoen op de eerste plaats maar in de play-offs was Club Brugge alsnog te sterk voor de Brusselaars. Union moet daarom de derde voorronde en de play-offs spelen om de groepsfase van de Champions League te kunnen bereiken.

In 1972-1973 degradeerde Union uit de hoogste klasse en na 48 jaar in lagere divisies, promoveerde l’USG na de titel in 1B in 2020-2021 terug naar de Belgische eerste divisie. De Brusselaars hopen ook in Europa te kunnen blijven stunten, maar krijgen met Rangers een moeilijke tegenstander voorgeschoteld in de derde voorronde.

Union Saint-Gilloise was al 7 wedstrijden ongeslagen, daar zitten wel vriendschappelijke wedstrijden bij, maar wel tegen Feyenoord en Sporting Lissabon. Tijdens deze knappe reeks kon het team ook vier keer de nul houden. Dit weekend werd echter met 3-0 verloren op het veld van KV Mechelen en de troepen van Karel Geraerts staan nu terug met beide voetjes op de grond. Toch komt het team met vertrouwen afgezakt naar Glasgow.

Kan Union zich plaatsen voor de play-offs? Zet in op ‘1-0’ en win 6.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X