Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

FC Utrecht – Feyenoord: de Feyenoorders staan verrassend aan de leiding

[jsEntainMatchDetails match_id=”295947″]

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”295947″]

De 15e speeldag in de Jupiler Pro League. FC Utrecht neemt het thuis op tegen Feyenoord.

Wedden op FC Utrecht – Feyenoord. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Utrecht wil Europees voetbal spelen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.00.

In de competitie won Utrecht vier keer op rij net voor het WK van start ging, en het team kon zo opklimmen van de 9e naar de 7e plaats in het klassement. De 7e plaats is ook de laagste kwalificatieplaats voor de Conference League. Net voor deze vier overwinningen, verloor het team van coach Fraser nochtans met 6-1 van PSV.

De grootste zorg voor het team blijven die twee voorbereidingsduels tegen Servette (Zwitserland) en Groningen (15e Eredivisie) waarin Utrecht telkens verloor. De vraag is daarom hoe goed het team aan de tweede seizoenshelft zal starten.

In de laatste 4 wedstrijden van Utrecht thuis werden telkens meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Zet in op een ontmoeting met meer dan 2,5 doelpunten en win 1.55 keer je inzet terug.

Feyenoord staat verrassend aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.80.

Bij Feyenoord hopen ze na de break gewoon verder te gaan op het level van voor het WK. De Rotterdammers staan momenteel aan de leiding in de Eredivisie met 3 punten meer dan Ajax en PSV. De ploeg verloor dit seizoen nog maar één keer in de competitie (4-3 tegen PSV) en mag daarom dromen van de landstitel dit seizoen.

Tijdens hun voorbereiding presteerden de spelers goed door 4 van hun 5 wedstrijden te winnen en in elk van deze wedstrijden minstens 1 doelpunt te scoren.

Met 6 punten verschil tussen de 1e en de 5e plaats in de Eredivisie kan elke ontmoeting heel wat veranderen aan de top van het klassement en weten de spelers van Feyenoord dat ze eigenlijk moeten winnen van Utrecht. Wed op een overwinning voor Feyenoord en beide teams scoren en win 3.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”295947″]

Toon andere wedopties

X