Arsenal - Villarreal: Arsenal moet nog vol aan de bak in Londen
Arsenal - Villarreal: Arsenal moet nog vol aan de bak in Londen

Arsenal – Villarreal: Arsenal moet nog vol aan de bak in Londen

Odds op: 30/04/2021

Stadion: Emirates Stadium

Datum en uur: 06/05/2021 – 21:00

TV: Proximus TV

De terugwedstrijd van de halve finales van de Europa League. Arsenal neemt het thuis op tegen Villarreal.

Wedden op Arsenal – Villarreal. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Arsenal.

Arsenal moet nog vol aan de bak

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.87.

Arsenal verloor de heenwedstrijd in Villarreal met 1-2. Na 30 minuten stonden de Spanjaarden al met 2-0 op voorsprong door doelpunten van Trigueros en Albiol. Door een strafschopgoal van Nicolos Pépé een kwartier voor het einde vertrekt Arsenal alsnog met een goed gevoel naar Londen. Door dit belangrijke uitdoelpunt in Spanje hebben The Gunners in het Emirates Stadium genoeg aan één doelpunt om zich te plaatsen voor de finale. Als Arsenal zich kan plaatsen voor de finale neemt het team het waarschijnlijk op tegen reeksgenoot Man United.

Arsenal raakte vorig seizoen niet verder dan de 1/16de finales. In 2019 stond Arsenal voor de laatste keer in de finale, die werd toen verloren van stadsgenoot Chelsea.

Arsenal is nu de underdog om door te stoten. Zet in op ‘Arsenal gaat naar de finale’ en win 2.10 keer je inzet terug.

Villarreal gaat met een voorsprong naar Londen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.25.

Door de 2-1 overwinning in eigen stadion trekt Villarreal met een kleine voorsprong naar Londen. De Spanjaarden creëerden de meeste kansen en hadden eigenlijk meer verdiend maar mogen uiteindelijk nog blij zijn met de overwinning. In Londen zal manager van Villarreal proberen de wedstrijd gesloten te houden om op de counter te proberen dat cruciale uitdoelpunt te maken. Als El Submarino Amarillo een doelpunt kan scoren in terugwedstrijd moet Arsenal 3 keer scoren om door te kunnen stoten naar de finale van de Europa League.

Vorig seizoen werd Villarreal in de 1/16de finales uitgeschakeld door reeksgenoot Valencia. De laatste keer dat de club in de halve finales stond dateert van 2016. De club raakte nooit tot in de finale.

Gaat Villarreal voor de eerste keer naar de finale van de Europa League? Zet in op ‘Villarreal stoot door’ en win 1.67 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Villarreal 2-1 Arsenal

Laatste ontmoetingen:

Villarreal 2-1 Arsenal

Arsenal 3-0 Villarreal

Villarreal 1-1 Arsenal

Villarreal 0-0 Arsenal

Toon andere wedopties

X