Juventus-AS Roma (Serie A)
Juventus-AS Roma (Serie A)

Villarreal – Valencia: de strijd om Europa League-voetbal

Odds op: 28/06/2020

Stadion: El Madrigal

Datum en uur: 28/06/2020 – 17:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 31ste speeldag in La Liga. Villarreal neemt het thuis op tegen Valencia. Villareal staat op de zesde plaats en Valencia is achtste in de rangschikking. Met slechts 1 puntje verschil tussen de twee teams kan deze wedstrijd beslissend zijn voor wie volgend seizoen Europa League-voetbal mag spelen.

Wed op Villarreal – Valencia. De noteringen zijn in het voordeel van Villarreal.

Villarreal telt 48 punten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.15.

Op maandag speelde Villarreal thuis 2-2 gelijk tegen Sevilla. De thuisploeg kwam twee keer op voorsprong maar moest na een doelpunt van El Haddadi in minuut 63 alsnog genoegen nemen met een gelijkspel. El Submarino Amarillo springt zo voorlopig naar de zesde plaats, maar Real Sociedad en Valencia hebben wel een match minder gespeeld.

Villarreal verloor nog geen enkele keer sinds de Spaanse eerste klasse op 13 juni opnieuw van start is gegaan. Paco Alcácer en zijn ploegmaats pakten zo een knappe 10 op 12 na de coronabreak. Blijft het team ongeslagen? Zet in op ‘Villarreal of X’ en win 1.40 keer je inzet terug.

Valencia heeft 46 punten

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.25.

Op de vorige speeldag won Valencia thuis met 2-0 tegen Osasuna. Door deze overwinning mogen de Valencianen blijven dromen van Europa League-voetbal. Vóór de coronabreak waren Los murcelagos in mindere doen en was het team weggezakt van plek 5 naar plek 8.

Valencia wist de vorige jaren steeds de 3 punten te pakken tegen Villarreal. De laatste keer dat Valencia dit onderling duel verloor dateert van 2018. Ook in de Europa League won Valencia twee keer tegen Villarreal. Zet daarom in op ‘X of Valencia’ en win 1.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Villarreal 2-2 Sevilla

Valencia 2-0 Osasuna

Laatste ontmoetingen:

Valencia 2-1 Villarreal

Valencia 2-0 Villarreal

Villarreal 1-3 Valencia

Valencia 3-0 Villarreal

Toon andere wedopties

X