Eén beslissende minuut: de Engelse vrouwen tegen de Spaanse vrouwen
Eén beslissende minuut: de Engelse vrouwen tegen de Spaanse vrouwen

Eén beslissende minuut: de Engelse vrouwen tegen de Spaanse vrouwen

We blijven deze week bij het UEFA Vrouwenkampioenschap voor de bwin voorspeller actie en de groepswedstrijd tussen de Engelse en Spaanse vrouwen is een voor de hand liggende keuze.

Net zoals vorige week, hebben we naar iedere wedstrijd van elk van deze twee teams gekeken – de kwalificaties inbegrepen – sinds de start van het toernooi in 2005, om te weten te komen wanneer het openingsdoelpunt waarschijnlijk zal worden gescoord.

Als de recente geschiedenis een leidraad is, kunnen we hier vroegtijdig het net zien bollen. Deze twee teams zijn vaak snelle starters geweest, en de helft van hun openingsdoelpunten viel in de eerste 18 minuten van de wedstrijd. Dit suggereert dat een openingsdoelpunt in de eerste 20 minuten redelijk waarschijnlijk is, hoewel de periode tussen de 26ste en de 30ste minuut ook vaak de eerste goal heeft gezien.

Voor degenen die op een tragere start gokken: weet dat minder dan één op de vijf openingsdoelpunten na de rust viel. Als je in wilt zetten op de tweede helft, dan is de 50ste minuut misschien de plek om te beginnen. Vijf van de 12 openers werden in de 10 minuten voor het eind van het eerste uur gescoord.

De individuele prestaties van deze twee teams in meer recente wedstrijden geven ook enkele aanwijzingen. Als je Engeland als eerste ziet scoren, dan loont het misschien om wat behoudend te gokken. In hun laatste 20 officiële interlands scoorden ze relatief laat, gemiddeld in de 37ste minuut.

Spanje is recent veel sneller uit de startblokken geschoten, met 28 minuten als gemiddelde tijdstip voor de opener. Maar als je er niet van overtuigd bent dat ze het Engeland lastig kunnen maken, moet je niet bang zijn om later te gokken.

Mark Sampson’s team heeft in de laatste 20 officiële interlands vijf openingsdoelpunten in het laatste half uur van de wedstrijd gescoord. Ze lijken dus in staat om zelfs een goed georganiseerde tegenstander op de knieën te krijgen.

Gegevens correct op 17 juli 2016

We geven iedere week € 100.000 weg aan spelers die de exacte tijd van het eerste doelpunt in een geselecteerde wedstrijd raden. Om mee te doen, moet je eerst inloggen of je registreren bij bwin. Je kunt dan je eerste poging wagen met een gratis voorspelling. Voor elke € 10 die je bij ons inzet, kun je een extra voorspelling doen!

Elke € 10 die je inzet op sportweddenschappen met een minimum quotering van 1,70 levert je een extra voorspelling op. Iedere dag kun je tot 100 voorspellingen verdienen. Alle inzetten moeten op dezelfde dag gedaan en verrekend worden om in aanmerking te komen voor de voorspellingen. Je ontvangt je inzet de volgende dag. Als je voorspelling juist is, sleep je de prijs van maximaal € 100.000 contant in de wacht!

 

X