Arsenal-Chelsea (Premier League)
Arsenal-Chelsea (Premier League)

Wales – Engeland: Engeland moet winnen om groepswinst te kunnen pakken

[jsEntainMatchDetails match_id=”288372″]

Odds op: 26/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Wales neemt het op tegen Engeland. In Groep B vinden we ook Iran en de Verenigde Staten terug.

Engeland is favoriet om groepswinst te pakken. Iran, Wales en de Verenigde Staten maken nog kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Wedden op de Wales – Engeland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Engeland.

Wales verloor met 2-0 van Iran

De odd voor een overwinning van Iran staat op 8.00.

Iran zorgde voor een verrassing door op de tweede speeldag met 0-2 te winnen van Wales. Beide doelpunten vielen in de extra tijd. Op de eerste speeldag verloren de Iraniërs nochtans met 6-2 van Engeland.

Wales heeft voor het eerst sinds mei 2003 – november 2003 een serie van zeven wedstrijden zonder overwinning in alle competities neergezet. The Welshmen zijn eigenlijk al blij om er bij te zijn op dit toernooi maar zullen de kans niet laten liggen om de buren uit Engeland een hak te kunnen zetten.

Kan Wales iets pakken tegen Engeland? Zet in op ‘Wales of X’ en win 2.80 keer je inzet terug.

Engeland wil groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van Engeland staat op 1.42.

Engeland speelde op vrijdagavond met 0-0 gelijk tegen de Verenigde Staten. De Amerikanen speelden een goede wedstrijd en waren door een bal op de lat het dichtste bij een doelpunt. Door dit gelijkspel blijft alles mogelijk in deze groep. De Engelsen moeten het beter doen dan de VS of Iran om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Engeland heeft slechts één van hun laatste acht wedstrijden in alle competities gewonnen, dit maakt het hun minste prestatie in een periode van acht wedstrijden sinds een slechte reeks tussen oktober 2001 en juni 2002, met ook slechts één overwinning. De coach Gareth Southgate staat al een tijdje onder druk en moet de 3 punten pakken tegen Wales op de derde speeldag.

Kan Engeland net als tegen Iran uithalen? Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288372″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288372″]

Toon andere wedopties

X