AZ Alkmaar - West Ham United, Conference League, voetbalweddenschappen
AZ Alkmaar - West Ham United, Conference League, voetbalweddenschappen

AZ – West Ham United: de Engelsen zijn torenhoog favoriet om door te stoten

Odds op: 15/05/2023

Loop de terugronde van halve finale van de UEFA Europa Conference League niet mis, waarin West Ham op bezoek gaat bij het Nederlandse AZ Alkmaar. West Ham won in eigen huis met 2-1 waardoor het torenhoog favoriet is om door te stoten naar de finale.

Wedden op AZ – West Ham United. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van het de Engelsen.

AZ is de underdog

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.65.

De Eredivisie-club AZ Alkmaar bevindt zich momenteel op de derde plaats in het klassement en staat nu zelfs boven traditieclub Ajax Amsterdam. De Nederlanders spelen daarom sowieso Europees voetbal volgend seizoen, zelfs als het team zich niet kan plaatsen voor de finale van de Conference League.

De Nederlanders bereikten de UEFA Cup-finale van 1981, maar het is wel hun eerste keer in een Europese halve finale sinds hun optreden bij de laatste vier in de UEFA Cup in 2004-2005. De club uit Alkmaar staat op het punt geschiedenis te schrijven in het Europese voetbal en hun supporters kunnen niet wachten om te zien of ze hun glorie van het verleden kunnen evenaren.

De spelers van AZ zullen ongetwijfeld hun uiterste best doen om een nieuwe mijlpaal in hun Europese reis te bereiken en de droom van een titel levend te houden. Het belooft een fascinerend gevecht te worden in deze halve finale, waar de club uit Alkmaar vastbesloten is om hun plaats in de voetbalgeschiedenis te verzekeren.

AZ is de underdog om door te stoten, maar mag de terugwedstrijd wel thuis afwerken. Zet daarom in op ‘AZ Alkmaar kwalificeert zich’ en win 3.60 keer je inzet terug.

West Ham droomt van een Europese titel

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.50.

West Ham United deed een goede zaak in de strijd tegen de degradatie door thuis met 1-0 te winnen van Manchester United, maar verloor hierna wel opnieuw met 2-0 van Brentford. The Hammers hebben op dit moment 37 punten in de Premier League, 6 punten meer dan Leeds United, de tegenstander van volgend weekend voor West Ham.

De Hammers hebben eerder in een vergelijkbare situatie gezeten, toen ze de halve finale bereikten van de Europa League van het vorige seizoen. Het team verloor toen twee keer van Eintracht Frankfurt, de latere winnaar van het toernooi.

West Ham is zo goed als zeker van het behoud in de Premier League en kan zich daarom volledig focussen op de Conference League. Kan het team het thuis afmaken? Zet in op ‘West Ham kwalificeert zich’ en win 1.25 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X