Cercle Brugge - Westerlo, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Cercle Brugge - Westerlo, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Cercle Brugge – Westerlo: een galawedstrijd op de laatste speeldag

Odds op: 30/05/2023

De zesde speeldag van de Europe play-offs van de Jupiler Pro League. Westerlo gaat op bezoek bij Cercle Brugge.

Beide ploegen vechten om hun positie in het klassement te verbeteren, waarbij Cercle Brugge momenteel 2e staat met 33 punten, terwijl KVC Westerlo net achter staat op de 3e plaats met 30 punten.

De laatste vijf ontmoetingen tussen de twee teams waren vrij evenwichtig, met 2 overwinningen voor Cercle Brugge, 2 overwinningen voor KVC Westerlo en 1 gelijkspel. In hun laatste ontmoeting in PO2 had Cercle Brugge gewonnen van KVC Westerlo met 5-3, een ontmoeting rijk aan doelpunten.

Wedden op Cercle Brugge – Westerlo. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Cercle Brugge.

Cercle won met 4-0 van Standard

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.70.

In hun laatste competitiewedstrijd leverde Cercle Brugge een uitstekende prestatie door met 4-0 te winnen van Standard Luik. Deze overwinning verstevigde hun tweede plaats in het klassement, maar heeft geen invloed meer op de eerste plaats, die al veiliggesteld is door KAA Gent. Ayase Ueda, de topscorer van het team met 22 doelpunten, blonk opnieuw uit door het laatste doelpunt van de wedstrijd te scoren.

Cercle Brugge verkeert in een goede vorm met 2 overwinningen, 2 gelijke spelen en 1 nederlaag in hun laatste 5 wedstrijden. De spelers van Cercle Brugge zullen vastbesloten zijn om deze trend voort te zetten en te winnen van KVC Westerlo om dit mooie seizoen positief af te sluiten. De Bruggelingen konden zich pas in extremis plaatsen voor PO2, maar toonden meteen dat ze eigenlijk na AA Gent het betere team waren in vergelijking met Westerlo en zelfs Standard Luik.

Onze voorgestelde weddenschap voor deze wedstrijd zou zijn om in te zetten op een overwinning van Cercle Brugge met meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd. Hun recente vorm en aanvallende efficiëntie doen vermoeden dat ze kunnen zegevieren in een doelpuntrijke wedstrijd. De quotering voor deze weddenschap is 1.41.

Wedden op de finale van de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Westerlo won slechts één partij

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.33.

KVC Westerlo leed een 3-1 nederlaag tegen KAA Gent in hun vorige competitiewedstrijd. Ondanks deze tegenslag slaagde hun doelpuntenmaker Nacer Chadli erin het net te vinden en bevestigde daarmee zijn goede vorm.

Met 1 overwinning, 1 gelijkspel en 3 nederlagen in hun laatste 5 wedstrijden is KVC Westerlo op zoek naar een overwinning in deze laatste wedstrijd van het seizoen. Dit duel tegen Cercle Brugge biedt hen dus de mogelijkheid om een verrassing te creëren aan het einde van het seizoen.

Onze voorgestelde weddenschap voor KVC Westerlo zou zijn om in te zetten op beide teams die scoren, met een quotering van 1.46. KVC Westerlo heeft namelijk minstens 1 doelpunt gescoord in elke wedstrijd van de Europe Play-offs en zou dus opnieuw het net moeten kunnen vinden in deze wedstrijd.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X