Westerlo – Union: Les Unionistes verloren voor de eerste keer sinds 11 september

De 27e speeldag in de Jupiler Pro League. Westerlo neemt het thuis op tegen Union Saint-Gilles.

Wedden op Westerlo – Union. De noteringen zijn in het voordeel van de Brusselaars.

Westerlo is al 5 wedstrijden ongeslagen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Westerlo won op de vorige speeldag met 0-1 op het veld van Sint-Truiden. Brugge-huurling Maxim De Cuyper scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd met een penalty enkele minuten voor de rust. Voor de Kemphanen is dit de 5e wedstrijd op rij dat het ongeslagen is in de Jupiler Pro League.

Door deze uitoverwinning op het veld van een rechtstreekse concurrent staan Nacer Chadli en co steviger op de zevende plaats. Westerlo heeft nu 3 punten meer dan Cercle Brugge en 4 punten meer dan Anderlecht.

Kan Westerlo zijn ongeslagen reeks verderzetten? Zet in op ‘Westerlo of X’ en win 1.75 keer je inzet terug.

Union verloor voor de eerste keer in lange tijd

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.00.

Union was sinds 11 september ongeslagen in de competitie maar verloor op de vorige speeldag met 2-4 thuis tegen Standard Luik. De wedstrijd leek na het doelpunt van Victor Boniface in minuut 66 op een gelijkspel af te stevenen maar de Luikenaars scoorden nog twee keer in het slot van de wedstrijd.

Door deze nederlaag, en de overwinning van Antwerp, ziet het de nummer drie op drie punten komen. De afstand met de voorlopige leider Racing Genk is nu 7 punten.

Kan Union opnieuw aansluiten met een overwinning? Zet in op ‘Union / Union’ en win 3.10 keer je inzet terug.