Wolverhampton - Sevilla: de Spanjaarden willen naar de halve finale

Wolverhampton – Sevilla: de Spanjaarden willen naar de halve finale

De kwartfinales van de Europa League. Wolverhampton neemt het in de MSV-Arena van Duisburg op tegen Sevilla.

Wed op Wolverhampton – Sevilla. De noteringen zijn in het voordeel van de Spanjaarden.

Wolverhampton had moeite met Olympiakos

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

De laatste keer dat Wolverhampton Europees mocht spelen dateerde van 1980/81. De club raakte toen niet verder dan de eerste voorronde van de toenmalige UEFA Cup.

Door het 1-1 gelijkspel in Griekenland moesten Leander Dendoncker en zijn ploegmaats nog volop aan de bak om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Ook in eigen stadion hadden de Wolves moeite met de Grieken, Jiménez scoorde in minuut 8 via een penalty het enige doelpunt van de wedstrijd.

Kan Wolverhampton opnieuw een ronde verder raken? Zet in op ‘de Wolves stoten door’ en win 2.20 keer je inzet terug.

De recordhouder won van AS Roma

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.30.

Sevilla raakte vorig seizoen tot in de 1/16de finales van de Europa League. Toen werd de ploeg uitgeschakeld door Slavia Praag.

Sevilla won in de kwartfinales al bij al makkelijk van AS Roma. De wedstrijd eindigde op een 2-0 overwinning voor de Sevillistas, beide doelpunten werden al in de eerste helft gescoord. De Spanjaarden wonnen de Europa League al vijf keer en zijn zo de recordhouder. Het team hoopt voor de eerste keer sinds 2016 nog eens de halve finales te halen. Sevilla won toen de Europa League voor de laatste keer.

Maakt Sevilla zijn favorietenrol waar? Zet in op ‘Sevilla stoot door’ en win 1.62 keer je inzet terug.