Sam Allardyce
Sam Allardyce

AA Gent – Zulte-Waregem: Waregem kon nog maar één keer winnen dit seizoen

[jsEntainMatchDetails match_id=”297102″]

Odds op: 07/09/2022

De 8e speeldag in de Jupiler Pro League. AA Gent neemt het thuis op tegen Zulte-Waregem.

Wedden op AA Gent – Zulte-Waregem. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Gentenaars.

Gent verloor met 2-1 van Charleroi

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.35.

AA Gent won de inhaalwedstrijd op donderdag met 0-1 op het veld van Anderlecht maar verloor in het weekend met 2-1 op het veld van Charleroi. Hyun-Seok Hong bracht de Gentenaars op voorsprong maar de Carolo’s konden via Morioka en Zorgane alsnog de 3 punten thuishouden. De Buffalo’s pakten kort voor de rust een rode kaart en maakten het zichzelf zo niet makkelijker.

De troepen van Hein Vanhaezebrouck waren hiervoor nochtans ongeslagen in hun laatste 13 competitiewedstrijden op verplaatsing. Gent begon de laatste weken in vorm te raken maar verliest nu 2 van zijn laatste 3 wedstrijden. Zo zakt het team van plaats 3 naar plaats 7 in het klassement.

Kan Gent zich herpakken en Play-off I opnieuw in het vizier krijgen? Zet in op ‘Gent wint en Zulte-Waregem scoort niet’. Deze odd staat op 2.15.

Waregem kon nog maar één keer winnen dit seizoen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.75.

Zulte-Waregem won op de eerste speeldag met 2-0 thuis van Seraing maar kon hierna slechts 2 puntjes sprokkelen in de competitie. Alleen tegen Club Brugge en Cercle Brugge kon gelijkgespeeld worden. Op het veld van Antwerp en thuis tegen Genk, Charleroi en Union bleef het team met lege handen achter.

Het probleem lijkt in de verdediging te liggen bij Essevee, het team kon in 6 van zijn 7 wedstrijden tot scoren komen maar kreeg in totaal al 13 doelpunten tegen. Alleen Seraing, Westerlo en Mechelen doen het slechter. De troepen van Mbaye Leye pakten slechts 5 punten en staan zo samen met Cercle Brugge gedeeld laatste.

Kan Zulte-Waregem iets pakken tegen de buren uit Gent? Zet in op ‘X of Zulte-Waregem’ en win 3.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297102″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297102″]

Toon andere wedopties

X