Cercle Brugge - Zulte-Waregem, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Cercle Brugge - Zulte-Waregem, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Cercle Brugge – Zulte-Waregem: kan Zulte-Waregem stunten in de Beker?

Odds op: 31/10/2023

De 1/16e finales van de Croky Cup. Cercle Brugge neemt het thuis op tegen Zulte-Waregem.

De Croky Cup gaat deze weeek opnieuw verder en een boeiend duel staat op het punt te beginnen in de 1/16e finales. Cercle Brugge neemt het op tegen Zulte-Waregem, een confrontatie die voetbalfans in België in spanning houdt. Deze wedstrijd markeert het debuut van Cercle Brugge in het toernooi dit seizoen, terwijl Zulte-Waregem met overtuiging door de 1/32e finales ging, waar ze Sint-Lenaarts versloegen met 4-1.

Wedden op Cercle Brugge – Zulte-Waregem. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van groen-zwart.

Cercle Brugge is in vorm

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.41.

Cercle Brugge heeft een heel goed seizoen in de Jupiler Pro League achter de rug, waar ze momenteel op de 4e plaats staan. Hoewel ze enkele indrukwekkende overwinningen hebben behaald, zoals tegen OHL, KAA Gent en KV Mechelen op de laatste 3 speeldagen, hadden ze daarvoor 3 keer op rij verloren van RWDM, Union en KV Kortrijk. Met hun karakteristieke 3-4-2-1 formatie zullen ze vastberaden zijn om in de Croky Cup te schitteren.

De wedstrijd tegen KAA Gent, waarin ze met 2-0 wonnen, was een hoogtepunt van hun seizoen en bewees dat ze over het potentieel beschikken om in de Croky Cup ver te komen. Cercle Brugge zal hopen op de steun van hun gepassioneerde fans terwijl ze proberen geschiedenis te schrijven in dit prestigieuze bekertoernooi.

Staat Cercle al voor aan de rust? Zet in op ‘Cercle Brugge / Cercle Brugge’ en win 2.10 keer je inzet terug.

Wedden op Belgisch voetbal doe je bij bwin

Zulte-Waregem staat aan de leiding in 1B

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.75.

Zulte-Waregem staat momenteel bovenaan de Challenger Pro League en is vastbesloten om na dit seizoen opnieuw naar 1A te promoveren. Hun overwinning tegen Sint-Lenaarts in de Croky Cup getuigt van hun vermogen om te scoren. Ze hebben ook in de competitie indruk gemaakt met een 4-1-3-2 formatie, wat resulteerde een ongeslagen reeks van 3 wedstrijden in 1B. Zulte-Waregem zal de uitdaging aangaan met vertrouwen en ambitie.

Zulte-Waregem zal de uitdaging met vastberadenheid aangaan, gedreven door het verlangen om zowel in de Challenger Pro League als in de Croky Cup te excelleren. Hun fans verwachten niets minder dan een overwinning en zullen hen ongetwijfeld luidruchtig aanmoedigen in deze belangrijke bekerwedstrijd.

Gaat de wedstrijd naar verlengingen? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 4.50 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Deze 1/16e finale belooft een enerverende strijd te worden tussen Cercle Brugge en Zulte-Waregem. Cercle zal gemotiveerd zijn om hun vorm voort te zetten en een diepe run in de Croky Cup te maken, terwijl Zulte-Waregem vastbesloten is om hun succes in de competitie ook in de beker voort te zetten.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X