Chelsea-Leicester (Premier League)
Chelsea-Leicester (Premier League)

Zulte-Waregem – KV Mechelen: een onverwachte ontmoeting in de halve beker

Odds op: 30/01/2023

De halve finales van de Croky Cup. Zulte-Waregem neemt het thuis op tegen KV Mechelen.

Wedden op KV Mechelen – Zulte-Waregem. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de uitploeg.

Waregem is een bekerploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.70.

Zulte-Waregem is de ploeg die niemand had verwacht in de Beker van België. Het team is namelijk verwikkeld in een strijd tegen degradatie in de competitie en staat nog steeds in de degradatiezone. Essevee focust zich daarom natuurlijk op de competitie, maar zal het niet nalaten de finale te halen als dat kan.

Toch moet gezegd worden dat het team het deel van de tabel met alle zwaargewichten vermeed. Zulte schakelde eerst Lommel uit in de 1/16e finales voordat het team Deinze in 1/8e versloeg. Het team won hierna van Sint-Truiden met 2-0 in de kwartfinales om de halve finales tet halen.

Kan Zulte-Waregem vertrouwen tanken in de Croky Cup? Wed op een overwinning van Zulte zonder een tegendoelpunt en win 5.25 keer je inzet terug.

KV Mechelen is lichtjes favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.35.

In de kwartfinales won KV Mechelen met het kleinste verschil op het veld van KV Kortrijk. Het team van Steven Defour lijkt de Beker van België alvast serieus te nemen, maar wil net als Waregem ook zo vlug mogelijk zeker zijn van het behoud in competitie.

In de competitie deed Mechelen twee keer een slechte zaak na de 3-2 overwinning thuis tegen KV Kortrijk door met 2-0 te verliezen op het veld van Westerlo. De Mechelaars staan nu op 13e plaats met 5 punten meer dan Zulte-Waregem, dat op een degradatieplaats staat.

Zet in op een overwinning van Mechelen met exact 1 doelpunt en ontvang 4.10 je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X