Zulte-Waregem vs. Oostende, voetbalweddenschappen, Jupiler Pro League
Zulte-Waregem vs. Oostende, voetbalweddenschappen, Jupiler Pro League

Zulte-Waregem – Oostende: kan Essevee uit de degradatiezone komen?

[jsEntainMatchDetails match_id=”297579″]
Odds op: 06/02/2023

De 25e speeldag van de Jupiler Pro League. Zulte-Waregem neemt het thuis op tegen KV Oostende.

Wedden op Zulte-Waregem – Oostende. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Zulte-Wargem verloor met 4-0 van Union

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.05.

Zulte-Waregem verloor op de vorige speeldag met 4-0 op het veld van Union Saint-Gilles. Mbaye Leye liet zijn steunpilaren Vormer en Vossen op de bank en leek zo al voor de wedstrijd rekening te hebben gehouden met een nederlaag op het veld van Union om de spelers zo meer rust te geven met het oog op de belangrijke wedstrijd thuis tegen KVO.

Esssevee staat momenteel op de 16e plaats – een onrechtstreekse degradatieplaats – met slechts 2 punten meer dan hekkensluiter Oostende. Zinho Gano en co moeten daarom de 3 punten thuishouden als het de degradatiestrijd niet wil gaan verliezen.

Kan Zulte-Waregem zijn derde overwinning van het jaar pakken? Zet in op ‘Zulte-Waregem wint en KV Oostende scoort niet’. Deze odd staat op 3.75.

Oostende kon al 8 competitiewedstrijden niet meer winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.30.

KV Oostende begon goed aan het seizoen met een knappe 6 op 9, maar is ondertussen weggezakt naar de allerlaatste plaats in het klassement. Op de 24e speeldag verloor het team met 0-2 thuis tegen Anderlecht. De Kustboys hadden op voorsprong kunnen komen, maar het was Anderlecht dat vanuit het niets de 0-1 kon scoren. Anders Dreyer zette enkele uren voor tijd de eindstand op het scorebord.

De troepen van Dominik Thalhammer konden al 8 competitiewedstrijden niet meer winnen en hebben dringend behoefte aan een driepunter. Als het ook verliest op het veld van rechtstreeks concurrent Waregem lijkt de club na 10 seizoenen op het hoogste niveau te gaan degraderen naar de tweede klasse.

Oostende kan de punten goed gebruiken en een puntje zou de situatie alvast niet erger maken. Zet in op ‘X of KV Oostende’ en win 1.73 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297579″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297579″]

Toon andere wedopties

X