Deportivo Alaves-FC Barcelona (La Liga)
Kasımpaşa – Galatasaray: kan Galatasaray naderen op leider Başakşehir?

Antwerp – Zulte-Waregem: beide teams wonnen hun eerste wedstrijd

Odds op: 26/07/2022

De 3e speeldag in de Jupiler Pro League. Antwerp neemt het thuis op tegen Zulte-Waregem

Wedden op Antwerp-Zulte-Waregem. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Antwerp.

Antwerp zag Frey twee keer scoren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.44.

Antwerp heeft deze zomer enkele topspelers aangetrokken, zoals Vincent Janssen voor de nummer 9. De Nederlandse international kreeg 30 minuten de kans om zich te tonen, maar toch was het zijn concurrent Michael Frey die 2 keer kon scoren en de 3 punten veiligstelde voor Antwerp op het veld van KV Mechelen.

Antwerp investeerde deze zomer met de bedoeling het vuur aan de schenen te leggen van Club Brugge. Daarom is Antwerp verplicht om makkelijk te kunnen winnen van een team zoals Zulte-Waregem. Zet in op ‘Antwerp / Antwerp’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Zulte-Waregem won van Seraing

De odd voor een overwinning van Antwerp staat op 7.00.

Zulte-Waregem speelde vorig seizoen tegen de degradatie en wil dit in het seizoen 2022/23 vermijden. Timmy Simons en Davy De Fauw werden daarom de laan uitgestuurd en Mbaye Leye mocht het overnemen. Essevee won op de eerste speeldag van Seraing en doet zo meteen een uitstekende zaak tegen een rechtstreeks concurrent.

Dit seizoen degraderen er mogelijk 3 teams, en daarom willen de West-Vlamingen zo vlug mogelijk zeker zijn van lijfsbehoud. Een puntje pakken op het veld van een bouwend Antwerp zou als een goed resultaat gezien worden. Zet in op ‘X of Zulte-Waregem’ en win 2.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X