Zweden - Noorwegen: de Kölen/Kjølen tussen twee buurlanden

Zweden – Noorwegen: de Kölen/Kjølen tussen twee buurlanden

Odds op: 03/06/2022

De tweede wedstrijd in Groep 4 van League B van de derde editie van de Nations League. Zweden neemt het thuis op tegen Noorwegen.

Wedden op Zweden – Noorwegen. De noteringen zijn in het voordeel van de Zweden.

Zweden won van Slovenië

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.10.

Zweden won op de eerste speeldag van de Nations League met 0-2 op het veld van Slovenië. In die wedstrijd had Zweden 46% balbezit en 10 doelpogingen, waarvan 4 op doel. Een penalty van Emil Forsberg in de eerste helft en een prachtig solo-doelpunt van Dejan Kulusevski zorgden voor een winnende start van Zweden in de nieuwe Nations League-campagne.

Door deze overwinning komen de Zweden meteen aan de leiding te staan in Groep 4. Als het team ook kan winnen van de buren uit Noorwegen heeft het meteen 3 punten voorsprong op de rechtstreekse concurrenten.

Zet in op ‘Zweden wint en Noorwegen scoort niet’. Deze odd staat op 3.20.

Noorwegen haalde het nipt van Servië

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.60.

Ook Noorwegen won zijn eerste wedstrijd met het kleinste verschil op het veld van Servië. In die wedstrijd had Noorwegen slechts 33% balbezit en 4 doelpogingen, waarvan er 2 binnen het kader waren. Via een geweldige volley van sterspeler Erling Haaland in de eerste helft pakte Noorwegen een verrassende 1-0 overwinning op Servië in hun eerste wedstrijd in de 3e editie van de Nations League.

Servië domineerde de wedstrijd en doelman Orjan Nyland hield met enkele uitstekende reddingen in de tweede helft zijn ploeg aan de overwinning.

De laatste 4 onderlinge duels tussen de twee buurlanden eindigden telkens op een gelijkspel. Zet daarom in op ‘een gelijkspel’ en win 3.30 keer je inzet terug.