Zweden (v) - Italië (v), voetbalweddenschappen
Zweden (v) - Italië (v), voetbalweddenschappen

Zweden (v) – Italië (v): de strijd om de leidersplaats in Groep G

Odds op: 26/07/2023

Het Wereldkampioenschap Voetbal voor Vrouwen 2023 (Maori: 2023 FIFA Wāhine O Te Ao) zal de negende editie zijn van het toernooi. Voor het eerst zullen er 32 teams meedoen, terwijl er in 2019 nog 24 landen deelnamen. Het toernooi zal worden gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland, wat een geweldige kans biedt om vrouwenvoetbal verder te promoten en het naar nieuwe hoogten te brengen.In juli 2019 werd besloten om het aantal teams uit te breiden en het totale prijzengeld te verdubbelen voor deze editie, waardoor er nog meer landen kunnen deelnemen en de competitie nog spannender wordt. Met meer teams die strijden om de titel, zal dit WK voor vrouwen ongetwijfeld een spektakel van wereldklasse worden.

Wedden op Zweden (v) – Italië (v). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Zweden.

Zweden won in de laatste minuut

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.77.

Het Zweedse team kwam als overwinnaar uit de strijd met een last-minute doelpunt, waarmee ze een 2-1 overwinning op Zuid-Afrika behaalden. Het Nordic-team is de favoriet om de groep te winnen, nadat ze zich ongeslagen hebben gekwalificeerd voor het WK met zeven overwinningen en één gelijkspel. Ze bereikten ook de halve finales van het Europees Kampioenschap, waar ze verloren van de kampioen, Engeland. De Zweedse voorhoede is veel gevaarlijker dan die van Italië en hun sterke verdediging zal een cruciale factor zijn in deze wedstrijd. Met de mogelijkheid om door te gaan naar de achtste finales op het spel, belooft dit een intens gevecht te worden tussen deze twee krachtige Europese teams.

Zet in op ‘Zweden / Zweden’ en win 2.75 keer je inzet terug.

Wedden op het WK voor Vrouwen doe je bij bwin

Italië won met 1-0 van Argentinië

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.60.

In een zeer gecompliceerde en felbevochten wedstrijd wist Italië uiteindelijk te winnen van Argentinië met 1-0 in de eerste wedstrijd. Het doelpunt van Cristiana Girelli viel pas in de 86e minuut, waarmee ze de wedstrijd besliste. Hoewel de Italiaanse vrouwen in de Europese kwalificaties slechts één van de negen wedstrijden verloren, waren hun recente prestaties niet de beste, en ze eindigden zelfs als laatste in hun groep op het Europees Kampioenschap. Desondanks mogen ze niet worden onderschat, want ze zullen er alles aan doen om de Zweden te verslaan. Hun verdediging is solide en ze hebben het Zweedse team historisch gezien vaak weten te verslaan. Dit wordt een uitdagende strijd tussen twee ervaren Europese teams.

Zet in op ‘X of Italië’ en win 1.98 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Deze aankomende zaterdag kunnen we een intens gevecht verwachten tussen Zweden en Italië op het WK voor vrouwen 2023. Zweden is favoriet vanwege hun gevaarlijke aanval en sterke verdediging. Ze hebben een historisch overwicht op Italië met negen overwinningen uit elf wedstrijden.

Italië zal echter fel strijden en hun solide verdediging zal een cruciale factor zijn. Beide teams zullen er alles aan doen om door te gaan naar de achtste finales, wat resulteert in een uitdagende wedstrijd tussen deze twee Europese grootmachten.

Toon andere wedopties

X