Zwitserland - Nederland: Nederland heeft genoeg aan een puntje

Zwitserland – Nederland: Nederland heeft genoeg aan een puntje

Odds op: 14/07/2022

Op de laatste speeldag van de groepsfase van het Europees kampioenschap voetbal vrouwen nemen Nederland en Zwitserland het tegen elkaar op met als doel een plekje in de kwartfinales. Alle teams van groep C, namelijk Zwitserland, Portugal, Zweden en Nederland maken immers nog aanspraak op kwalificatie.

Wedden op Zwitserland – Nederland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Nederlanders.

Zwitserland moet de 3 punten pakken

Zwitserland staat genoteerd op 6.75 om de wedstrijd te winnen.

Op de eerste speeldag raakte Zwitserland niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen het zwakste team in de groep Portugal. Na 5 minuten stonden de Zwitsers al op een 2-0 achterstand maar het team kon in de tweede helft alsnog op gelijke hoogte komen.

Op de tweede speeldag verloor Zwitserland met 2-1 van Zweden, na een doelpunt in de 79e minuut. De Zwitserse vrouwen konden zo maar één puntje pakken in de eerste twee wedstrijden en moeten daarom winnen van regerend kampioen Nederland als het alsnog wil doorstoten naar de knock-outfase.

Zwitserland kon dit jaar nog niet winnen en verloor zelfs zwaar van Engeland (4-0) en Duitsland (7-0). Kan Zwitserland voor een verrassing zorgen tegen Nederland? Zet in op ‘Zwitserland wint en Nederland scoort niet. Deze odd staat op 10.50.

Nederland heeft genoeg aan een puntje

Nederland staat genoteerd op 1.37 om de wedstrijd te winnen.

Nadat Nederland in de eerste wedstrijd niet verder raakte dan een 1-1 gelijkspel tegen Zweden, won het team met 3-2 van Portugal. Oranje stond na 16 minuten op een 2-0 voorsprong maar zag de Portugezen in de 47e minuut op gelijke hoogte komen. Maar na een doelpunt van Donk konden de Nederlanders alsnog de 3 punten pakken.

Nederland heeft daarom genoeg aan een gelijkspel om zich te kwalificeren voor de knock-outfase. Onze noorderburen doen er echter goed aan om de 3 punten te pakken als het ook als groepswinnaar wil doorstoten naar de kwartfinales.

Kan Nederland makkelijk winnen van Zwitserland? Zet in op ‘Nederland / Nederland’ en win 2.05 keer je inzet terug.