regulatory-en
Topcompetities
Modus Darts Super Series
Wereld
7
PDC European Tour - Flanders Darts Trophy
Wereld
11
Alle competities
Darts
Darts
1 2 - Wie wint?
Leghandicap

Weddenschappen Darts

Darts heeft zich snel gevestigd als een van 's werelds populairste en leukste sporten, met alle professionele sportevenementen die nu regelmatig over de hele wereld worden uitgezonden.

Als één van 's werelds meest vooraanstaande sporten, is darts ook een uitgelezen kans geworden voor gokkers om hun vaardigheden op de proef te stellen en je kan nu ook gokken op alle competities bij Bwin, waarbij deze online goksite competitieve kansen biedt op de sport.

Wedden op de grote dartsevenementen

De grote dartsevenementen zijn de evenementen op de prestigieuze PDC Tour, zoals de PDC Wereldkampioenschappen, waar de beste spelers van de sport samenkomen om te bepalen wie dat jaar de beste van de planeet is. En wedden op deze evenementen, of het nu gaat om de wereldkampioen gokken, matchuitslagen of zelfs live wedden, is vaak een grote uitdaging.

Bij darts, net als bij andere sporten zoals tennis, heeft één speler het voordeel om als eerste te gooien. Dit betekent dat dartswedstrijden eerst de ene en dan de andere kant op gaan totdat een speler de worp van de ander met succes breekt, wat de game-changer en het winnende moment is, tenzij de andere speler terug kan slaan natuurlijk.

Wedden op de PDC Wereldkampioenschappen

Zoals hierboven vermeld, is het PDC wereldkampioenschap het belangrijkste evenement in de dartssport. Het is het toernooi waarvan elke speler droomt om het minstens één keer te winnen en het vindt jaarlijks plaats, van het einde van het ene jaar tot het begin van het volgende.

U kunt nu al wedden op de PDC Wereldkampioenschappen 2025 met Bwin, met de outright markt voor het paradepaardje beschikbaar op het platform. Titelverdediger Luke Humphries en rijzende ster Luke Littler, beide uit Engeland, worden getipt om het ver te schoppen. Maar kan een outsider zoals Dimitri Van den Bergh uit België de stad binnenkomen en de kansen omgooien?

Aanbevolen wedden op Darts

Er is genoeg variatie voor iedereen die overweegt te wedden op darts, ongeacht de competitie of het evenement waar ze op willen wedden. Zoals bij de meeste sporten het geval is, winnen meestal de beste spelers omdat ze ervaring hebben en de druk aan de oche aankunnen.

Wat het wedden betreft, is het zinvol om op de beste spelers te wedden, maar misschien nog wel meer als ze aan elkaar gewaagd zijn, omdat dit meer competitieve kansen oplevert. Het controleren van vorm, gemiddelde gooipercentages is een goede plek om te beginnen.

Er zijn nog veel meer weddenschappen mogelijk bij Bwin op darts. Je kunt bijvoorbeeld wedden op welke speler de meeste 180's zal gooien, of zelfs of een speler een iconische nine-darter zal gooien, de grootste prestatie van achter werplijn.

Naast rechtstreekse weddenschappen en weddenschappen voorafgaand aan de wedstrijd, kunnen gokkers ook live weddenschappen plaatsen, waardoor ze, samen met de evenementen die op televisie worden uitgezonden, deel uitmaken van het event.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten