regulatory-en
Sorry, deze gokaanbieding is niet beschikbaar. Vind alle huidige aanbiedingen op onze sportweddenschappen pagina!

Ijshockey in Tsjechië

De twee meest populaire sporten in Tsjechië zijn voetbal en ijshockey, die beide de aandacht trekken van de media en fans. Plaats sportweddenschappen op de meest populaire sporten met bwin.

Wedden op ijshockey in Tsjechië

IJshockey is een van de populairste sporten in Tsjechië.

Een van de belangrijkste redenen waarom de Tsjechen nu zo goed zijn in hockey, is dat de Tsjechische spelers veerkrachtig zijn. Ze kunnen verliezen, dan opstaan en opnieuw verder spelen.

Spelers uit Tsjechië worden elk jaar gekocht door de NHL en veel van deze spelers kregen de kans om hun carrière te beginnen in de Tsjechische Extra Liga. Plaats weddenschappen op de NHL, de referentiecompetitie in de wereld van ijshockey.

Wedden op het Tsjechische ijshockeykampioenschap

De Tsjechische Extra Liga, soms afgekort tot ELH, is een van de meest competitieve professionele ijshockeycompetities in Europa en wordt momenteel door de IIHF gerangschikt als de derde sterkste ijshockeycompetitie in Europa en de vijfde beste ijshockeycompetitie ter wereld.

De Extra Liga bestaat uit 14 teams waarvan de top 10 teams aan het einde van het seizoen zich kwalificeren voor de play-offs om de landskampioen te bepalen.

Het reguliere Tsjechische ijshockeyseizoen wordt gespeeld tussen september en mei. Elk team speelt ongeveer vijftig wedstrijden. Onderaan de ranglijst gaan de gedegradeerde teams naar de tweede divisie die de Chance Liga wordt genoemd.

In de Extra Liga worden er regelmatig wedstrijden gespeeld op dinsdag, vrijdag en zondag aan het eind van de middag.

Aanbevolen weddenschap ELH

Handicapweddenschappen worden aangeboden wanneer een ijshockeyteam torenhoog favoriet is. Om het geheel te egaliseren, biedt bwin je een handicapweddenschap aan op het aantal doelpunten bij het winnende team. Als een team bijvoorbeeld een handicap van -1,5 heeft, zal een weddenschap op hen alleen slagen als ze met meer dan twee doelpunten verschil winnen.

Omdat het een populaire sport is, behoudt het merendeel van de Extra Liga-teams een positief thuisoverwinningsrecord aan het einde van het reguliere seizoen. Dit is meestal het geval voor teams die zich kwalificeren voor de play-offs. Een aanbevolen weddenschap op de ELH is daarom om met een handicapwinst te wedden op de teams die thuis spelen. Als je de actie van dichtbij volgt, plaats dan ook live weddenschappen tijdens ijshockeywedstrijden.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten